21 Вересня місто Суми приймуть найпотужніші автомобілі України

ВС 09 сентября 2019 в 12:56
В цей день буде проходити змагання з автоперегонів на прискорення швидкості (Дрег Рейсинг)
Цей вид автоспорту давно вподобався сумчанам та гостям міста, так як рев двигунів та атмосфера в цей день на злітній смузі Аеропорту не залишать нікого поза увагою. Адреналін та драйв емоцій вітатиме цілий день. Змагання розпочнеться о 12.00 і будуть до самого вечора. А нагородження у вечері буде проходити під музичний концерт сучасного кавер гурту «Шторм». 

Також організатори наголошують, що буде чим займатися і малечі. Фуд зона та дитячі атракціони дозволять батькам відпочивати поряд зі своїми дітьми.
З нововведень цього року буде Квадро містечко та показовий Квадро Драг. Виставка мото та авто техніки дозволять скоротати час в перервах між заїздами.

Цього року буде 3 автомобілі Drift - таксі, що дозволить більшій кількості глядачів виграти поїздку в ньому. Слідкуйте за умовами розіграшу призів на нашій сторінці в Фейсбуці.

Безумовно фаворитом в Сумах буде наш майстер спорту, сумчанин Сергій Соловченко, на майже 2000 - сильному ZAZ GTR, який нещодавно на чемпіонаті Молдавії в місті Бельці переміг Ігоря Брабию (чемпіона Молдови, Румунії, Угорщини) з часом проходження Квотера 8.2 секунди та швидкістю на фініші за 300 км/год. Перемоги та домашні трибуни дадуть Сергію наснаги та впевненості в своїх силах. Тож будемо вболівати за своїх та насолоджуватися драйвом емоцій.
З повагою,
Голова Комітету FAU з
Дрег - Рейсінгу В. Лисий

 
 
ПРОГРАМА
Проведення промо-заходів по презентації 
ІV ЕТАПУ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ДРЕГ РЕЙСІНГУ



 
45
Комментариев
0
Просмотров
1853
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.