У Держінспекції захисту рослин під час ревізії виявили порушень майже на 250 тис. грн

ВС 28 января 2013 в 11:21
Держфінінспекцією в Сумській області проведено планову ревізію фінансово-господарської діяльності Державної інспекції захисту рослин Сумської області, під час якої виявлено фінансових порушень загалом на 247 тис. гривень. Ревізією охоплено період з 01.12.2008 по 01.11.2012 року.
Зокрема, під час контрольного заходу встановлено недоотримання установою фінансових ресурсів на 53 тис. грн внаслідок не проведення щорічної індексації на рівень інфляційних змін розміру плати за послуги, що  надавалися інспекцією у ревізійному періоді.
Встановлені також порушення по розрахунках з оплати праці, у тому числі: недоотримання працівниками 161 тис грн внаслідок не проведення індексації грошових доходів громадян, що працюють в інспекції, не правильного розрахунку індексації зарплати при її проведенні та неправильного нарахування зарплати за дні перебування працівників у відрядженнях. А також, 25 тис. грн було зайво витрачено внаслідок нарахування всупереч законодавству зарплати (за періоди знаходження працівників у відрядженнях) і премій.
За результатами ревізії на 3 посадових осіб інспекції  складено протоколи про адміністративне правопорушення за порушення з фінансових питань за ст. 164-2 КУпАП та на 2 осіб складено протоколи за порушення бюджетного законодавства за ст. 164-12 КУпАП, - повідомляє прес-служба Держфінінспекції в Сумській області.
0
Комментариев
0
Просмотров
717
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.