Податкові новини: громадськість Сумщини «за» об’єднання податкової і митної служб

ВС 31 мая 2013 в 14:00
В Головному управлінні Міндоходів у Сумській області відбувся «круглий стіл» з найбільшими громадськими організаціями Сумщини, під час якого презентовано діяльність Міністерства доходів і зборів України та його територіальних органів.
Олександр Семченко, в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Сумській області наголосив присутнім на отриманні синергетичного ефекту від об'єднання двох відомств – податкової і митної служб. Потрібно досягти підвищення рівня податкового та митного сервісу, орієнтуючись на інтереси та очікування бізнесу та інвесторів.
Основний принцип роботи Міндоходів – ми сприймаємо громадян і бізнес як наших партнерів, цінуємо і поважаємо їх. Ми довіряємо громадянам і бізнесу та вважаємо, що більшість працює чесно.
Учасники «круглого столу» позитивно відгукнулися про ініціативу Президента по створенню Міндоходів України. Керівники інститутів  громадянського суспільства  вважають актуальним завданням: розроблення і впровадження найбільш оптимальних для України шляхів для підвищення ефективності адміністрування митних і податкових платежів, щоб виконання зобов'язань щодо сплати податків і зборів було максимально комфортним для бізнесу.
– Бізнес і громадськість Сумщини сподівається, що новостворене Головне управління Міндоходів спрямовує всі зусилля на забезпечення простоти і зручності здійснення податкових та митних процедур та на усунення адміністративних бар'єрів для підприємницької діяльності, – сказав Андрій Фролков, голова ради Сумського територіального відділення Асоціації платників податків України.
0
Комментариев
0
Просмотров
906
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.