Податкова консультує: 63 сумчанина вже задекларували свої доходи

ВС 05 февраля 2013 в 11:53
Станом на січень цього року загальна сума задекларованого доходу склала більше 4 мільйонів гривень, а сплаченого податку – більше 93 тисяч. 63 декларації показали, що на сьогодні актуальним серед жителів міста є декларування спадщини – 68 %.
Державна податкова інспекція у м. Сумах нагадує, що з початку 2013 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2012 року. Річна декларація про майновий стан і доходи надається громадянами – платниками податку, які протягом звітного року отримували оподатковувані доходи, що не підлягають оподаткуванню у джерела виплати до органу державної податкової служби за місцем проживання громадян при отриманні у звітному році доходів.
Для зручності й покращення обслуговування підприємців та громадян діє новий сервіс, який передбачає надсилання Декларації в електронному вигляді. Це можна зробити завдяки веб-порталу Державної податкової служби України (http://sts.gov.ua). Щоб надіслати Декларацію через Інтернет, необхідно отримати безкоштовний електронний ключ в Акредитованому центрі сертифікації ключів.
Фахівці центру чекають Вас за адресою: Покровська площа, 2, Центр обслуговування платників податків, каб. №1 з понеділка по четвер з 9:00 до 19.30, у п'ятницю – з 9:00 до 18:15. Вихідний – субота та неділя. Телефон для довідок:788-075.
Консультації щодо заповнення декларацій Ви можете отримати також у Центрі обслуговування платників податків за тією ж адресою.
0
Комментариев
0
Просмотров
612
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.