Податкова консультація: Труднощі у спілкуванні – звертайтеся на «Пульс»

ВС 15 мая 2013 в 12:00
Завдяки запровадженню Міністерством доходів та зборів України сучасного сервісу «Пульс», телефонний номер (044) 284-00-07,  представники сумського бізнесу в оперативному режимі можуть вирішити суперечливі питання, що виникають не тільки у сфері адміністрування податків, а й під час здійснення митного контролю і митного оформлення. Крім того, вони мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників територіальних органів Міністерства та отримати інформацію про стан реагування на своє звернення і вжиті заходи за результатами проведеної перевірки.
Головне завдання «Пульсу» Міндоходів - попередження труднощів у спілкуванні з представниками контролюючих органів, некоректного ставлення до представників громадськості та платників податків, перевищення службових повноважень, неякісне або некваліфіковане обслуговування.
І сумчани використовують надану їм можливість. На початок травня до Державної податкової інспекції у м. Сумах на сервісну службу «Пульс»  надійшло 8 заяв, що стосувалися діяльності інспекції. На сьогоднішній день звернення заявників вирішені в повному обсязі, надані вичерпні відповіді у законодавчо встановлені терміни. Претензій щодо вирішення зазначених  питань не надходило.
Крім того, протягом звітного періоду  до ДПІ у м. Сумах надійшло та було розглянуто 5 запитів про надання доступу до публічної інформації, в тому числі 2 - від  представників засобів масової інформації, 2 -  від  громадян, 1 - від юридичної особи.
0
Комментариев
0
Просмотров
1047
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.