Податкова консультація: щоб уникнути помилок

ВС 03 июня 2013 в 10:30
Обізнаність платників податків з нормами податкового законодавства є запорукою успішного ведення бізнесу. Працівники Державної податкової інспекції у м. Сумах ставлять за мету надання дієвої та корисної консультативної допомоги представникам бізнесу. З метою поглиблення такої обізнаності громадян та платників податків постійно вдосконалюються форми та методи масово-роз'яснювальної роботи, зокрема  проводяться семінари.
Саме з цією метою наприкінці травня фахівці інспекції, спільно з громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб «Баланс», організували та провели для бухгалтерів бюджетних установ семінар – навчання. Головним завданням якого було підвищення кваліфікації фахівців фінансових та бухгалтерських служб бюджетних організацій шляхом надання роз’яснень з актуальних фінансово-економічних питань та застосування норм Податкового кодексу України.
Як завжди, програма зустрічі була дуже насичена. Вона охопила широке коло  питань з оподаткування прибутку підприємств, податку на додану вартість, на доходи фізичних осіб тощо. Окрему увагу було приділено застосуванню електронного  цифрового підпису та поданню звітності в електронному вигляді, про що проінформував начальник відділу взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ у м. Сумах Борис Горячий.
Виступаючий запросив присутніх відвідати Сектор сертифікації ключів Головного Управління Міндоходів у Сумській області, що знаходиться в приміщенні ДПІ у м. Сумах за адресою: пл. Покровська, 2 та, для зручності платників, спілкуватися з податковою в електронному вигляді. Він також повідомив присутніх й про те, що будь-яку інформацію стосовно податково-митного законодавства України можна оперативно отримати на сайті Міністерства доходів і зборів України (http://minrd.gov.ua/).
  Крім того, фахівці Центру обслуговування платників податків завжди готові надати кваліфіковані адміністративно-консультаційні послуги відвідувачам інспекції.
  Присутні бухгалтери мали змогу отримати змістовні та вичерпні відповіді на запитання, з якими вони звернулися до виступаючих.
   Захід у черговий раз переконав, що проведення таких семінарів сприяє поглибленню ділових та партнерських відносин між платниками податків та фахівцями Міндоходів.
0
Комментариев
0
Просмотров
673
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.