Податкова консультація: семінари на допомогу платникам податків

ВС 30 апреля 2013 в 15:00
Допомогти зорієнтуватися у сучасному податковому законодавстві, роз’яснити платникам податків нововведення та зміни – одне з найважливіших завдань фахівців Міндоходів. З цією метою спеціалісти Державної податкової інспекції у м. Сумах систематично проводять семінари-тренінги, на які запрошуються і новостворені суб’єкти підприємницької діяльності.
Зважаючи на те, що з початку року в інспекції зареєструвалося  405 платників податків, зазначені заходи спілкування користуються великим попитом та зацікавленістю.
Наприкінці квітня спеціалістами ДПІ у м. Сумах було проведено спільний семінар з представниками Головного управління Міндоходів у Сумській області та Сумської філії редакції журналу «Вісник податкової служби України». Тема заходу: «Практика застосування норм Податкового кодексу України. Останні зміни».
Присутні платники податків були ознайомлені з актуальними питаннями оподаткування, які виникають у ході господарської діяльності юридичних та фізичних осіб: новації року з оподаткування податку на прибуток, податку на додану вартість та податку на доходи фізичних осіб.
Окрему увагу було приділено питанню застосування електронного цифрового підпису та поданню звітності в електронному вигляді, про що проінформувала начальник Центру сертифікації ключів Головного управління Міндоходів у Сумській області Валентина Рудецька.
Присутні учасники семінару взяли участь в дослідженні громадської думки щодо ставлення до податкової системи та роботи податкової інспекції.
Проведений захід у черговий раз переконав, що проведення таких семінарів сприяє поглибленню ділових та партнерських відносин з платниками податків. Саме вони дають можливість громадськості оцінити переваги добровільної та своєчасної сплати податків, а фахівцям Міндоходів – створити максимально комфортні умови для суб’єктів господарювання шляхом врахування їх думок та пропозицій.
Наприкінці зустрічі присутні отримали відповіді на запитання.
0
Комментариев
0
Просмотров
811
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.