Податкова консультація: податок за нерухомість сумчани сплатять протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення

ВС 21 мая 2013 в 14:00
Таке повідомлення-рішення вважається надісланим (врученим), якщо його вручено особисто платнику (чи її законному представнику), надіслано на адресу за місцем проживання або на останню відому адресу з повідомленням про вручення.
У разі, коли платнику неможливо фактично вручити повідомлення-рішення через його відсутність за місцезнаходженням, відмову прийняти податкове повідомлення-рішення або з інших причин, документ вважається врученим. Датою такого вручення є день, вказаний поштовою службою в повідомленні із зазначенням причин невручення.
Водночас, юридичні особи сплачують податок авансовими внесками  щокварталу, до 30 числа місяця, що настає за звітним кварталом. Авансові внески відображаються в річній податковій декларації.
Державна податкова інспекція у м. Сумах нагадує, що з 1 січня 2013 року в Україні введений податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, який сплачують як фізичні, так і юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об'єктів житлової нерухомості.
0
Комментариев
0
Просмотров
629
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.