Податкова консультація: податкова чекає на боржників

ВС 20 мая 2013 в 09:30
У відповідності до положень Податкового кодексу України, плата за землю справляється у вигляді земельного податку або орендної плати. Дисципліна розрахунків, як і у адмініструванні інших податків і платежів, визначається свідомістю громадян. На сьогоднішній день 1722 сумчан – фізичних осіб мають борги по розрахунках за землю. Через їх несумлінність бюджет вже недоотримав 76,7 тис. грн. коштів.
Нагадуємо, що при невчасній сплаті податків принцип добровільності поступається принципу примусовості. Стягнення боргу в судовому порядку примусить платити значно більше, адже до загальної заборгованості додадуться суми державного мита та судових витрат.
Шановні сумчани! Проявіть громадянську свідомість і дисциплінованість – сплатіть податок за надані вам в користування земельні ділянки.
Додаткову інформацію про суми платежу за землю Ви можете отримати у Центрі обслуговування платників податків Державної податкової інспекції у м. Сумах за адресою: м. Суми, площа Покровська, 2. Телефон для довідок 27-23-75.
0
Комментариев
0
Просмотров
656
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.