Податкова консультація: майже 4 млн. грн. податків сплачено за результатами перевірок аудиторів Сумської ОДПІ Головного управління Міндоходів

ВС 09 июля 2013 в 16:00
Про це повідомив Олексій Полив’яний, начальник Сумської ОДПІ ГУ Міндоходів у Сумській області під час координаційної наради керівників правоохоронних органів Сумського району.
Під час засідання керівник податкової інспекцій Сумського району звітував про добровільну сплату податків в районі і, як наслідок,  скорочення кількості планових перевірок. Адже перевірки мають місце тільки там, де з’являються податкові ризики.
– На сьогодні у Сумському відділенні Сумської ОДПІ обслуговується 751 юридична особа і 2572 фізичних осіб, – говорить Олексій Володимирович. – Ця кількість платників податків сплатила до зведеного бюджету 42,2 млн. грн. Перевиконання доведених показників Міністерством доходів і зборів України становить 14 млн. гривень.
За словами Олексія Полив’яного, перевірки проводились виключно недобросовісних платників, які «забували» нараховувати собі належну суму податкових зобов’язань. В цілому по платниках Сумського району за результатами контрольно-перевірочної роботи донараховано 4,3 млн. грн. податків. 3,9 млн. грн. – це сума, яку перевірені не оскаржують, а готові сплатити , до бюджету. На сьогодні суб’єкти підприємницької діяльності вже перерахували в бюджет 3,8 млн. грн. або 96,1% від узгоджених сум.
По двох платниках Сумського району матеріали внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.
0
Комментариев
0
Просмотров
882
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.