Податкова консультація: Центр обслуговування – сучасний підхід до інтересів платників податків

ВС 15 мая 2013 в 11:30
Впровадження індивідуального підходу до кожного конкретного платника податків є одним  з ефективних форм виховання податкової культури населення. Формування довіри громадян до роботи контролюючих органів йде через забезпечення неупереджених та справедливих дій її працівників, що створює сприятливі умови для ведення бізнесу.
Для створення сприятливих умов в процесі обслуговування суб’єктів господарювання Міністерством доходів і зборів на всій території України створенні та успішно функціонують Центри обслуговування платників податків (ЦОПП). Головна ідея запровадження таких центрів полягає у зосередженні адміністративних, інформаційних, консультаційних та інших послуг в одному місці.
У Державній податковій інспекції у м. Сумах зазначені послуги громадянам та платникам податків надаються фахівцями таких структурних підрозділів: оподаткування фізичних осіб; оподаткування юридичних осіб;  інформатизації та обліку платників податків; прогнозування, аналізу, обліку та звітності; погашення податкового боргу; взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю; доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян. Головні вимоги до фахівців інспекції – компетентність, глибоке володіння знаннями законодавчих норм, вміння коректно і толерантно спілкуватися з відвідувачами «податкових стін», чітко і безумовно дотримуватися етики поведінки державного службовця.
У Центрі обслуговування платників податків Державної податкової інспекції у м. Сумах адміністративні послуги надаються: у робочі дні з 9 до 20 години, у суботу - з 9 до 16 години. Фахівці інспекції чекають на Вас за адресою: м. Суми, площа Покровська, 2.
3
Комментариев
0
Просмотров
1023
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.