"Зажинок" презентував альманах "Слобожанщина"

Літературна студія "Зажинок"
Артем Турчин 25 июня 2018 в 15:42
До цього року СО НСПУ випускала свій альманах тільки з творами членів Спілки. Та нині ситуація трохи змінилася, адже організація взяла під свою егіду відновлену літстудію "Зажинок". Тому у цьогорічному випуску на сторінки видання було вміщено й твори літстудійців.

24 червня в обласній бібліотеці відбулася презентація альманаху. На сцену бібліотечної зали вийшли М. Кокадей, А.Верховцева, О. Гончаренко, Ю. Еней, Т. Ліра, В. Павленко, А. Дубодєлов, А. Турчин. Прикрасами заходу стали музичні номери О. Козаченко та І. Добровольського. Останній також прочитав уривок із повісті "Тінь мого життя". А. Кінг, яка не змогла виступити, оскільки від'їхала додому в Німеччину.

Керівник студії Т. Герасименко відкрила на заході один сюрприз: виявляється, "зажинківці" друкуватимуться у власному альманасі. Крім того, літстудія шукає нових учасників, які прагнуть творчого росту та спілкування у колективі однодумців. За деталями можна звернутися до Т. Герасименко або будь-кого з літстудійців. Дізнатись про чергові засідання можна тут.

 
10
Комментариев
0
Просмотров
1652
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.