30.11.2013 зустріч студентів та викладачів СумДУ та учасників Сумського Бізнес Клубу з підприємцями, що пройшли навчання у Німеччині

Сумской Бизнес Клуб
Андрей Пивень 09 декабря 2013 в 18:06
У бібліотеці СумДУ у рамках діяльності Сумського Бізнес Клубу та Стартап-Центру СумДУ відбулась зустріч з підприємцями Олександром Худотеплим (аналітик ООО "Керамейя", віце-президент клубу) та Дмитром Живицьким (директор інженерно-технічного центру "Сучасні технології безпеки", випускник СумДУ).  Вони щойно повернулися з навчання у Німеччині, де підвищували свою кваліфікацію протягом місяця, та поділилися своїми враженнями та набутими знаннями. Навчання відбувалося у м. Кельн на базі TÜV Rheinland Group (http://ru.wikipedia.org/wiki/T%C3%9CV_Rheinland_Group) – міжнародного концерну, що займається сертифікацією, технічним наглядом, різноманітними перевірками та ін.
Значну частину навчальної програми займали практичні заняття у формі ознайомлення з різноманітними виробництвами потужного, середнього та малого бізнесу, спілкування з робітниками, інженерами та власниками фірм. Дмитро та Олександр докладно розповіли про організацію виробництва на відвіданих ними фірмах та заводах, принципи ведення бізнесу у Німеччині, особливо відмітили складові, що дозволяють успішно конкурувати у сучасних умовах та підтримувати на бездоганному рівні всесвітньо відому німецьку якість продукції.
Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Розповідь викликала велике зацікавлення присутніх, відбулося жваве обговорення важливих моментів сучасного виробництва європейського рівня, можливих шляхів співробітництва та побудови і модернізації різноманітних виробництв України.
У зустрічі прийняли участь студенти та співробітники кафедри комп’ютерних наук СумДУ  (секції КСУ) та учасники Сумського Бізнес Клубу.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1592
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.