02.11.2013 зустріч з успішним підприємцем директором ТОВ «Інженерно-технічна компанія «Автоматик-груп» Землянко Владиславом

Сумской Бизнес Клуб
Андрей Пивень 25 октября 2013 в 11:02
Інженерно-технічна компанія «Автоматик-груп»
02.11.2013р. об.11:00 у приміщенні бібліотеки СумДУ Сумський Бізнес Клуб (Стартап-центр СумДУ “New Generation”) запрошує прийняти участь у зустрічі з успішним підприємцем, директором ТОВ «Інженерно-технічна компанія «Автоматик груп» Землянко Владиславом (http://aut-group.com)
ТОВ «ІТК «Автоматик-груп» - лідер у галузі комплексного будівництва і автоматизації технологічних процесів виробничих підприємств в Сумський області, Україні та країнах СНД. Завдяки якісній організації, наполегливій роботі висококваліфікованих фахівців, використанню нових технологій компанія стрімко розвивалась з 2005р., останні роки входить у список кращих підприємств Сумщини, а послуги компанії до списку 100 найкращих товарів Сумщини.
У 2012р. Владислав Землянко став переможцем щорічного рейтингу «Золота перлина» у сфері обслуговування, а починалась його кар’єра з успішного навчання. Владислав закінчив Сумський державний університет та отримав красний дипломом за спеціалізацією робототехнічні системи та комплекси (наразі фахівців у сфері автоматизації управління готує секція комп’ютерізованих систем управління кафедри комп’ютерних наук СумДУ http://ksu.sumdu.edu.ua/). На даний час ТОВ «ІТК «Автоматик груп» є роботодавцем для випускників університету.
Запрошую на зустріч з Владиславом Землянко, де він поділиться своїми думками щодо розвитку кар’єри у бізнесі та підприємництві, а учасники зможуть поспілкуватись та поставити свої запитання.

Віце-президент Сумського Бізнес Клуба,
координатор Стартап-центр СумДУ “New Generation”
Андрій Півень

 
5
Комментариев
0
Просмотров
1692
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.