Поетична осінь завітала до бібліотеки.

Сумщина творческая. Культура и искусство
людмила яценко 25 ноября 2019 в 11:21
23 листопада 2019 року Сумська обласна наукова бібліотека та Сумська організація НСПУ на чолі з Тамарою Герасименко, провели літературно-музичний марафон "Кохання навіть осені не знає", в рамках літературного клубу «Дивослово», який діє при відділі абонементу.
Члени обласного літературного об'єднання та літературних студій з задоволенням декламували свою чудову поезію, з метою відтворити в залі атмосферу романтичного настрою, любові та осінньої краси. Прозвучали пісні у виконанні відомих композиторів та співаків на слова сумських поетів. Поряд з темою кохання прозвучить і тема творчості для дітей, у супроводі популярних дитячих мелодій.
В теплій, дружній атмосфері, вплітаючись в літературно-музикальну композицію, щиро лунали вірші про сенс життя, про осінь і кохання, кохання і осінь... А ще - про наших любих дітей, про мам і теплоту їхніх сердець... Кожному автору та виконавцю вдалося знайти відгук у серцях слухачів.
Листопад поетичних емоцій присутнім подарували: Тамара Герасименко, Олександр Вертіль. Любов Матузок, Віталій Меланич, Світлана Петренко, Ірина Булахова, Ольга Бражник, Богдана Гусак, Надія Позняк, Любов Шемчук, Наталя Бурмака, Тетяна Прус, Ігор Прихожай, Юлія Еней, Тетяна Осіпенко, Альбіна Батурина, Олена Макарчук, Володимир Павленко, Анна Кройтор, Богдана Москаленко та Леся та Вікторія Бугери.
Талановитими та неперевершено яскравими були музичні виступи Людмили та Анатолія Пастушенків, Ігоря Добровольського, Ольги Козаченко, Едуарда Казацького, Руслана Тертишного та Софійки Антошкиної.
Приємно, що в наше інформаційне століття є люди, які люблять та пишуть вірші, знаходять в поезії та музиці сенс життя.


 
47
Комментариев
0
Просмотров
1778
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.