ОДНУ ВАЛЕНТИНКУ Я ПОДАРУВАВ СВОЇЙ ДІВЧИНІ, А ІНШУ – МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ

Сумщина творческая. Культура и искусство
Сумы Городская библиотечная система 17 февраля 2014 в 16:11
16  лютого  члени клубу «Країна друзів», який об’єднує молодих сумчан з особливими потребами,  відсвяткували День закоханих у міській бібліотеці-філії №17. Разом з ними на свято завітали також їхні батьки, друзі та волонтери. Для гостей бібліотекарі підготували веселі ігри, конкурси, розваги. Кожен бажаючий міг скористатися скринькою закоханих, створивши свою валентинку для коханої людини, друга. 

Учасники свята надзвичайно тепло вітали виступи своїх  друзів, членів  клубу –  талановитого Сергія  Денисенка, який  сам  пише вірші, кладе  їх на музику і майстерно  виконує; Аллу  Суркову  та Рому  Тисячника за їх щемливе виконання поезій Ліни  Костенко й Марини Цветаєвої;  а також Таню Багірову, в чиїх руках завжди так ніжно звучить  гітара.

Цікаву  концертну програму запропонували  гостям  і давні друзі  бібліотеки з творчого колективу «Світоч» і репер Коля Юзва.


Свято   тривало у теплій атмосфері спілкування  за чашкою чаю.  На  згадку  про нього  кожному дісталася своя валентинка з побажанням, радість зустрічі та нові друзі.

 
1
Комментариев
0
Просмотров
1029

Материалы по теме

Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.