Одесит Вадим Ланда виступив у бібліотеці

Сумщина творческая. Культура и искусство
Сумы Городская библиотечная система 16 мая 2016 в 15:07
15 травня в секторі літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка в межах проекту La Shanson «Антологія поетичної пісні» відбувся творчий вечір одесита Вадима Ланди «Про що тільки не...».

Вадим – автор-виконавець, лікар за фахом. Він пише пісні і вірші такі ж колоритні й соковиті, як і сама Одеса – іронічні й зухвалі, філософські та ліричні. Вадим складає і коротку прозу буквально в два-три речення, яку друзі називають «одеське хокку».

Ось, що розповідає про себе сам автор: «У 1977 році, не приходячи до тями, закінчив школу. У 1988 році усвідомлений випускник Ленінградського 2го медінституту. Віршована творчість приблизно з 1978 року. З 1988 року почав писати короткі опуси, названі мікропрозою. «На прохання трудящих» у 2010 році видав книгу. До цього записав два аудіо-альбоми».

Програма виступу «Про що тільки не...» (за назвою його книжки) порадувала своїм широким розмаїттям: пісні, вірші, мікропроза — від лірико-філософського до іронічного і гумористичного. У авторському виконанні прозвучали твори: «А вот он я…», «Крымская песня», «Рок-н-ролл дежурного врача», «Ядовитое супружеское танго», «Оттепель», «Глаза открыты» та інші. Надзвичайно зворушливо і душевно звучали пісні з дитячого циклу: «Мальчуковая колыбельная», «Письмо дочери», «Машенька», «Мультфильм».

Однозначно за час концерту публіка отримала великий заряд гумору і позитивного настрою, а наприкінці вечора всі бажаючи мали змогу придбати книги і диски з автографами Вадима Ланди.

Т. Лебідь


 
1
Комментариев
0
Просмотров
1009
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.