О нас рассказывает областное телевидение!!!

Сумщина творческая. Культура и искусство
Андрей Поляков 11 ноября 2014 в 19:44
Міжрегіональному проекту «Сумщина творча. Культура і мистецтво» незабаром виповниться 3 роки.
З цієї нагоди учасники літературної студії «Літ-ра.com» презентували колективну збірку «Ми» До неї увійшли твори 35 авторів. Наших земляків знають і за межами області – їх вірші опубліковано в столичному альманаху «Каштановий дім», харківському журналі «Лава» та багатьох інших виданнях.
Студія має чим пишатися – її представники неодноразово ставали лауреатами престижних міжнародних конкурсів і премій. Дехто з письменників уже видав власні книги, а кількість учасників проекту в соцмережі Фейсбук наближається до тисячі. Загалом за 3 роки проведено десятки творчих заходів.
Двері студії відкриті для всіх бажаючих – до колективу талановитих однодумців постійно долучаються нові поети. Вік чи мова не мають значення – у кожного свій індивідуальний стиль. Підтвердженням цього стали вірші в авторському виконанні.
Однак сумські митці не стоять на місці – нині вони налагоджують мости з колегами з інших країн. Адже, за словами Андрія Полякова, саме творчі люди повинні боротися за мир, коли це не вдається політикам. 

 http://tv.sumy.ua/mizhregionalnomu-proektu-sumshhyna-tvorcha-kultura-mystetstvo-nezabarom-vypovnytsya-3-roky/




 
1
Комментариев
1
Просмотров
2657
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Молодцы!!! Всех участников проекта – поздравляю!!!