«Ласкаво просимо! Гумору підносимо» - настільна книга для супернастрою.

Сумщина творческая. Культура и искусство
Сумы Городская библиотечная система 18 декабря 2015 в 13:17
17 грудня в центральній міській бібліотеці ім. Т. Шевченка відбулася презентація книги Світлани Геренко «Ласкаво просимо! Гумору підносимо».
Автор – Світлана Геренко - письменниця, гуморист, заслужений журналіст України. Майже 50 років в журналістиці. Спочатку працювала в газеті «Червоний промінь», потім – в газеті «Ленінська правда», правонаступницею якої стала нинішня «Сумщина».
Заступник міського голови Степан Якович Пак, начальник відділу культури та туризму Наталія Олексіївна Цибульська привітали Світлану Василівну з ювілеєм і нагородили відзнакою «За майстерність».
Нове видання Світлани Геренко «Ласкаво просимо! Гумору підносимо»  це настільна книга для супернастрою. У передмові до неї авторка пише, що хоче, щоб читачі з її збіркою починали день. Гортали, читали, реготали в обідню перерву.  Світлана Василівна закликає омолоджуватися сміхом: «Читайте мою книгу, розслабляйтесь, хорошим настроєм запасайтесь. Одне одного не цурайтесь!».
Ми вдячні письменниці за теплу, добру, прекрасну зустріч, яку вона «пересипала» своїм незабутнім гумором, побажавши всім енергії та зимових посмішок.
Світлана Василівна подарувала бібліотекам Сумської міської бібліотечної системи свою книгу «Ласкаво просимо! Гумору підносимо».
Людмила Михайлівна Стадниченко, директор Сумської міської бібліотечної системи, запросила письменницю на засідання читацьких клубів за інтересами, які діють в бібліотеках системи.


 
1
Комментариев
0
Просмотров
1050
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.