МУЗИЧНО - ПОЕТИЧНЕ НАДВЕЧІР'Я

Маргарита Столбіна
Маргарита Столбіна 06 февраля 2017 в 14:09
Казкове зимове літературно - музичне надвечір'я в б/ф №3 ім. О.П. Столбіна прикрасило недільний лютневий день. Гостей було 12. Чому? Тому що творчу вечірку назвали "МИСТЕЦЬКІ АКВАРЕЛІ КАЛЕНДАРЯ".
І кожен місяць оживав під чарівні струни гітари Ігоря Добровольського, Олександра Гарбара, юної майстрині "БУЛАТА" Насті Любич. А яка поезія лилась під цю музику, які відголоси залишали віршовані замальовки Тамари Герасименко, Світлани Петренко, Надії Фурзенко, Ганни Верховцевої, Даші Майбороди, Володимира Семерні!.Зачарували всіх і співи Ірини Басової та отця Володимира. Не можна не згадати пейзажі Світлани Пушкар, талановитої сумської художниці, яка оспівувала в акварелях травень.
Бібліотекарі доклали багато зусиль в оформленні зали для спілкування. Це була ціла серія календарно - обрядових антуражей, книжково - іліюстративна виставка "КРУЖЛЯЄ ВЕСЕЛКА ПОРАМИ РОКУ".
Взагалі це було свято року, свято душі, натхнення, таланту. А для шановного мистецького зібрання - нагода творчо поспілкуватись, що і є привідом для подальшої плідної праці.



 
0
Комментариев
0
Просмотров
690
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.