ГЕРОЇКО - ПАТРІОТИЧНА АРТ-ГОДИНА В БІБЛІОТЕЦІ

Маргарита Столбіна
Маргарита Столбіна 29 февраля 2016 в 16:27
"Мужнім серцям - від творчих сердець" - таку назву мала героїко - патріотична арт-година привітань учасників АТО. Захід проходив в рамках цільового бібліотечного проекту Я - людина, ми - родина, наш дім - Україна!"
Сучасність творить героїв - лейтмотив цього чудового творчого поєднання спогадів про військові події на Донбасі та безмежної подяки юних сумчан - патриотів за єдину, суверенну Україну.
До бібліотеки були запрошені командир роти спецпризначення НЕШТЕНКО О.А. та його бойові побратими - взводний СТАРОСТЕНКО П.С. і ротний старишина ДУДКА С.В. Спілкування було особливим! Будні цієї безжалісної війни, розповіді про героїчні подвиги українців в зоні АТО, безмежна любов до України, віра в перемогу вражали до сліз. На багато учнівських запитань довелось відповісти військовим.
А потім від щирих творчих сердець учнів та викладачив музичної школи №1 всі одержали особливий дарунок - музичний.
Хвилиною мовчання під чарівні звуки саксофону зал ушанував пам"ять загиблих. Були подарунки, побажання, сльози і вдячні привітання. Але особисто щирим, глибоким як молитва, було прохання повернутися з війни живими!
Бібліотека - філія №3 ім.О.П. Столбіна висловлює велику подяку волонтеру ШОЛОХ Т.М. за сприяння в організації та проведенні цього заходу.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
839
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.