День спонтанного прояву доброти

Маргарита Столбіна
Маргарита Столбіна 24 февраля 2016 в 17:31
17 лютого — День спонтанного прояву доброти. Це свято має досить нетривалу історію. Його поява пов'язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій, які вирішили об'єднати під гаслами доброти всіх людей планети — незалежно від їх громадянства, віросповідання та національної приналежності.
В Україні він поки проводиться практично непомітно, оскільки про нього мало хто знає. Суть свята полягає в безкорисливому і безмежному прояві доброти по відношенню до всіх оточуючих. Справжня доброта, на думку організаторів цього свята, не повинна чекати похвали або подяки. Головна нагорода за доброту людини — радість інших людей.
День спонтанного прояву доброти допомагає зрозуміти, наскільки наші вчинки впливають на інших людей. Добрі справи «заразні»: коли ми допомагаємо комусь, ця людина на знак подяки допомагає комусь ще - йде ланцюгова реакція доброти. Так давайте зробимо спонтанні прояви доброти нашої щоденної звичкою, і тоді світ обов'язково стане трішки добрішим.

Наші друзі з СШ №30 завжди відгукуються на добрі справи та акціі бібліотеки. Вони взяли на себе почесне завдання передати СТРІЧКИ ДОБРОТИ з бібліотеки у школу, рідним, друзям, перехожим. "Підзарядившись" знаннями, веселим настрієм, листівками та кольоровими стрічками, волонтери відправилися на виконання цієї приємної місії.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
463
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.