Безконтрольні емоції, параноя та каяття: гурт Cherry Blossom Dry презентували нову роботу Hysteria

Олена Квітка
Олена Квітка 27 сентября 2023 в 08:49
Історія гурту Cherry Blossom Dry розпочалася більше 10 років тому, коли два 14 річні хлопця всерйоз почали займатися музикою. За цей час вокаліст Ash та лід-гітарист гурту Костя встигли попрацювати у різних загальних проєктах. З початку повномасштабної війни хлопці вирішили започаткувати свій власний гурт, до якого з часом доєднався клавішник Олександр. У цьому складі музиканти за допомогою різносторонніх експериментів створюють власну фірмову формулу звучання, поєднуючи елементи клубної, поп музики та «метал».

Розповідаючи про свою нову роботу «Hysteria», хлопці зазначають: «Hysteria — це історія про те, через що кожен із нас проходив. Коли в надзвичайно стресовий період життя наш самоконтроль без попередження казав нам: «Вибач, але мій ресурс вичерпано в 0, я згорів на невизначений строк, тепер ти слон у посудній лавці». І ти, як скажений, палив мости з вкрай близькими і важливими для тебе людьми через фізичну нездатність контролювати те, що їло тебе зсередини довгий час, чим ти не міг поділитися", — коментують Cherry Blossom Dry та продовжують:

«Поверхнево може здатися, що ця пісня про слабкість, яку ми не змогли опанувати, але вся пісня каже собою «вибач, мені неймовірно щиро шкода, що все вийшло так, як вийшло. Я визнаю, що не зміг вчасно попросити про допомогу і зруйнував усе своїми ж руками. Тож його мораль у тому, що краще мати сміливість говорити щиро про свої внутрішні переживання з близькими, ніж потім шукати сміливість просити прощення за те, що, можливо, потім не зможеш виправити. Бо визнання своєї вразливості — є більшим проявом сили, ніж спроба приховати наші слабкості».

Трек «Hysteria» увійде до майбутнього EP виконавців. На думку Cherry Blossom Dry, різножанровість у їх творчості — це гарний спосіб об’єднати різні групи людей мистецтвом, ціль якого надихати, підтримувати й лікувати.

«Інколи музику достатньо відчувати, не розбираючи її на слова. Ми мріємо про те, щоб захід і Європа почула, що в Україні є виконавці здатні вплинути на глобальну сцену і вплинути на ціле покоління своїм звучанням. Тож наші плани спрямовані на далеку перспективу і всі сили йдуть на розвиток звучання Cherry Blossom Dry», — діляться амбітними планами музиканти.

Трек «Hysteria» від Cherry Blossom Dry вже доступний для прослуховування на всіх цифрових майданчиках: https://id.ffm.to/hysteria

 
Теги:
Cherry Blossom Dry
0
Комментариев
0
Просмотров
791
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.