Серпневий літературно-музичний марафон

людмила яценко
людмила яценко 27 августа 2021 в 09:39
Відділ абонементу Сумської обласної універсальної бібліотеки, завдячуючи створеним клубам за інтересами, став для сумської громади місцем проведення дозвілля, місцем спілкування, місцем, де можливо розкрити свої здібності, місцем зустрічі однодумців, людей, захоплених одним видом творчості.
21 серпня 2021 року до актової зали Сумської обласної наукової бібліотеки на літературно-музичний марафон «І Слова лагідне тепло. І сонця лагідність серпнева» завітали члени обласної організації НСПУ, письменники сумських літературних студій, поети-аматори та шанувальники поетичного слова.
Поетичний марафон був ювілейним. Рівно п’ять років потому літератори разом з бібліотекарями розпочали проводити творчі зустрічі у такому форматі.
Присутні доторкнулися душею і серцем до світу духовного, світу любові, добра і краси, того буденного і водночас неповторного, почули поетичні твори у виконанні самих авторів.
Безмежного джерела енергії, яке вирує у серці виконавців пісень на слова сумських поетів,  вистачило для всіх присутніх.
Поети-початківці, скориставшись «вільним мікрофоном», поділились своїми роздумами, почуттями, поглядами на життя через поетичне слово, подарували позивний та ліричний настрій усім учасникам творчого заходу.
Ця зустріч показала, що поезія - є, вона існує, є стихія безкорисної творчості, вона народжується і живе навіть у найтяжчі часи і незважаючи ні на що, Сумщина квітне талантами.


 
0
Комментариев
0
Просмотров
1182
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.