30 липня - Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Захід юстиції Сумщини

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції 31 июля 2019 в 10:05
У найбільш динамічному  і масовому місці – залізничному вокзалі Сум – провели правопросвітницьке інформування щодо протидії торгівлі людьми фахівці структур, що співпрацюють у цьому напрямі:  юстиції,   Національної поліції, соціального захисту, безоплатної правової допомоги.

Увагу містян та гостей обласного центру привертали інсталяції – фігури людей, на силуетах яких написані складні життєві проблеми. Статистика Організації Об’єднаних Націй, підтверджує, що саме люди, які мають складні життєві обставини, частіше за все стають жертвами і потрапляють у тенета торгівців.

Якими бувають злочини, пов’язані з торгівлею людьми;  як не залишитися сам на сам із проблемою, як вирішити її у правовому полі, куди звертатися, якщо ситуація критична  – про це розповідають інформаційні матеріали, підготовлені до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми.

Конкретні ситуації, телефони гарячих ліній, що стосуються правової допомоги, протидії  домашньому насильству – у боротьбі зі злом, яке й до цього часу не подолано у сучасному світі. За даними ООН від торгівлі людьми страждає більше 21 мільйона осіб,  дрібниць не буває.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
572
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.