Де знайти кошти на соціальні ініціативи?

Інна Міхнова
Інна Міхнова 02 февраля 2016 в 17:16
Ви точно знаєте, як вирішити проблему з  безпритульними тваринами? Хочете організувати важливу та корисну еко-акцію? Мрієте перетворити місцеву бібліотеку на  цікавий і сучасний центр розвитку? Ви все продумали, розпланували і порахували? Лишається лише одне – знайти кошти? У Львові підготували спеціальний «Довідник громадського активіста», який допоможе знайти організацію для підтримки вашого проекту і успішного його реалізувати.
В Україні щороку реалізовується сотні соціальних проектів, які отримали фінансову підтримку від організацій-донорів. Якщо Ви теж вже давно мрієте втілити в життя щось потрібне і важливе – Вам допоможе «Довідник громадського активіста», який підготували у Львові. У виданні – чимало цікавого та корисного. Там Ви зможете більше дізнатися про фандрейзинг  та ознайомитися з діяльністю близько сорока різних грантодавців. Оскільки кожна організація-донор має свої напрямки діяльності, визначити до кого звертатися зі своїми планами – чи не найважливіше завдання. Бо навіть якщо Ваша ідея надзвичайно актуальна, але вона не входить до напрямку діяльності грантодавця, то підтримки, на жаль, ви не отримаєте. Окрім напрямків діяльності, також коротко подано інформацію про організацію та її контакти.
Також  Ви зможете знайти відповіді на важливі питання:
 Як планувати фандрейзингову кампанію?
 Як шукати спонсора?
 Чому донори відмовляють?
 Як вести переговори з грантодавцями?
Не менш важливим є питання процесу втілення ініціативи. Одна справа – знайти цікаву ідею чи спосіб вирішення важливої проблеми, зовсім інша – все ретельно проаналізувати, спланувати, порахувати бюджет і якісно та ефективно втілити задумане. Саме тому в Довіднику можна знайти багато цінних порад щодо проектного менеджменту.
Для того, щоб знайти більше прихильників і щоб про вашу ідею дізналися – у виданні подана інформація про комунікаційні технології. Статті, прес-релізи, дописи на сайті, робота в соціальних мережах, заходи для журналістів, виступи та коментарі – довідник розповість про усі секрети роботи з медіа.
«У 2014 році «Центр Громадянських Ініціатив» видав «Довідник грантера. Тепер ми не лише актуалізували інформацію про основних грантодавців, які працюють в Україні, а й доповнили довідник корисною інформацією, яка необхідна активістам для реалізації соціальних проектів», - розповів асистент керівника проекту Богдан Коваль. 
Довідник видано за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Енергія Євромайдану – в малі громади. Центр». Вже незабаром видання буде опубліковане на веб-сайті ГО «Центр Громадянських Ініціатив» - http://cehrin.org.ua/, і буде доступне для кожного.
Довідка
Мета проекту «Енергія Євромайдану – в малі громади. Центр», що здійснюється ГО «ЦеГрІн» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» – передати професійні знання та навики для втілення змін у громадах активістам із населених пунктів Центральної України та з допомогою експертів підготувати мікро-проекти для реалізації у цих місцевостях.
Контактні особи:
Оксана Вихівська, комунікаційний менеджер: +380988421479, cehrin.ngo@gmail.com
Богдан Коваль, асистент керівника проекту: +380674548188, +380990042635, cehrin.project@gmail.com.


 
0
Комментариев
0
Просмотров
740
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.