Молитва за здоров’я дітей

Василій Приску
Василій Приску 10 августа 2021 в 14:35
Молитва до Пантелеймона за здоров'я дитини

Молитва до Пантелеймона за здоров'я дитини текст


О великий угоднику Христовий, святотерпче і цілителю многомилостивий Пантелеймоне! Змилосердься надо мною грішною, почуй стогін і плач мій. Умилостив Небесного верховного Лікаря, Творця і Цілителя душ і тіл наших, Христа Бога, — як на те Його воля свята, хай дарує дитині моїй зцілення від недуги. Прийми недостойне моління моє, не відкинь мене й не гидуй моїми ранами гріховними, змасти їх єлеєм милости Твоєї і зціли дитя моє благодаттю. Виблагай у Христа Господа, Угоднику Божий, щоб через Твоє заступництво дарував здоров’я тілові й спасіння душі дитини моєї. Амінь.

Молитви матері за дітей


Небесний Отче!

Схиляюсь перед тобою, маючи надію на Твою милість. Спаси й помилуй мене. Господи, прости мені всі мої гріхи. Нехай Твоя Свята кров омиє і звільнить від прокляття мене і весь мій рід. Дякую Тобі за те, що Ти любиш і приймаєш мене такою, яка я є. Також Господи, дякую за велике благословіння, яке маю від Тебе, – дар материнства. Даруй мені, Боже, Твою нескінченну мудрість для виховання моїх дітей.

Моя молитва за дітей – благаю Тебе, відкрий їх серця для Твого Слова, яке навчить їх праведності й дасть розуміння Твоїх шляхів. Дай моїм дітям прагнення до пізнання і наполегливість у навчанні. Нехай страх перед Тобою збереже їх від спокус миру – грошолюбства, наркотиків, алкоголю, сексуального розтління. Хай пошана до своїх батьків принесе їм довголіття та повагу їх майбутніх дітей. Нехай своїм чистим життям вони прославлять Твоє ім’я на Землі. В ім’я Ісуса Христа. Амінь.

Молитва батьків за дітей


Отче Небесний! Твоїй невимовній Благості та ласкавості ми вручаємо дітей, якими Ти зволив нас поблагословити. Твій Син Божий, Господь наш Ісус Христос, викупив їх своєю найдорожчою кров’ю, а Святий Дух освятив їх у Святому Таїнстві Хрещення. Ти, Боже, зажадаєш від нас на Страшному Суді відповіді за душі дітей наших. Ми відчуваємо весь тягар відповідальності за душі дітей наших. Тому молимо Тебе, Предвічний Отче, подай нам світло і силу, терпеливість, щоб змогли ми дітей виховати ради святої волі Твоєї. Наділи нас, Отче Небесний, своєю милістю, щоб ми зуміли вберегти невинність дітей наших, навчати їх власним добрим прикладом, подбати про їхнє добро душевне та тілесне. І даруй нам, Боже, щоб ми Тебе славити разом з нашими дітьми в Царстві Небесному. Амінь.

Джерело: https://gumoreska.in.ua/molytva-za-ditej/

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1500
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.