Здорова нація - сильна громада – багата Україна

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 28 октября 2016 в 14:21
Реалізація даного проекту дозволить  суттєво покращити якість життя мешканців мікрорайону Добровільної.
Для реалізації  проекту пропонується виконання робіт по створенню майданчиків для відпочинку населення з використанням комплексу спортивних споруд   з тренажерами. За проектом планується побудувати вело-майданчик (ролердром) між школою №11 та ДНВЗ №34 по вул. П. Раскової з можливістю використання його взимку як льодового поля для катання на ковзанах та проведення дозвілля населення. Створити паркову зону для відпочинку по периметру вело – майданчика (ролердрома). Для озелення майданчику висадити дерева  катальпи і калини підтримуючи українські традиції та спорудити між ними на зрізах вікових тополь гральні шахово-шашкові поверхні для проведення  спортивних турнірів серед населення. Зі сторони ДВЗ №34 та храму Св.ап.Андрія Первозванного  створити майданчик для відпочинку - з мальовничим газоном квітів, широким доріжками вимощеними кольоровим гравієм та розміщеними лавочками у вигляді півмісяця  по колу навколо газону .
З протилежної сторони створити комплекс з алеї оригінальних  овальних газонів  з квітами та спареними у формі півмісяця лавочками, які будуть з’єднані між собою та з розташованими  сидіннями на обидва боки, в сторону ролердрома  та в сторону дитячого майданчика, для відпочинку. Поміж алеєю квітів і ансамблем лавочок плануємо проложити асфальтовану доріжку  окреслену бордюрними плитами, яка примикатиме до комплексу майданчика з 12-ма спортивними тренажерами для занять на свіжому повітрі .
Створення комплексу оздоровчо – дозвіллєвого напрямку  сприятиме підвищенню рівня фізичної підготовки та зміцненню здоров'я населення мікрорайону різних вікових груп - від підлітків до людей зрілого віку, людей з особливими потребами та дозволить підтримувати здоровий спосіб життя  всіх мешканців мікрорайону.  Відсутність на території мікрорайону дозвіллєвих,  спортивних, оздоровчих комплексів,  обладнаних місць для відпочинку населення негативно відображається на  фізичному і морально-етичному розвитку підростаючого і молодого покоління, взагалі всіх верств населення.
Проект розрахований на декілька етапів втілення, з подальшим його розвитком.
  Результатами реалізації проекту зможуть скористатися всі мешканці мікрорайону. Це будуть батьки з малолітніми дітьми , люди похилого віку, населення з обмеженими можливостями, молодь та інші категорії населення міста Суми.
Проект має на меті продовження розвитку в наступні роки з подальшим втіленням  культурно-оздоровчих програм для мешканців мікрорайону. 

 



 
0
Комментариев
0
Просмотров
785
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.