Проект "Мова. Культура. Німеччина"

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 25 ноября 2021 в 14:38
23 листопада в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці в рамках «Місяця цифрової грамотності» який проходить у межах проекту Міністерства цифрової трансформації «Дія. Цифрова освіта» відбулося відкриття міжнародної інтерактивної виставки «Data CTRL Centre».
Data CTRL Centre – масштабний регіональний проєкт за ініціативи Goethe-Institut в Україні, направлений на популяризацію медіаграмотності та захисту персональних даних в Інтернеті.
Працівники відділу документів іноземними провели презентацію експонатів виставки. Учасники заходу - військові строкової служби Національної гвардії України виконали завдання на планшетах, пройшли квести, відповіли на запитання тесту, а також дивились інформативні відео «Користувацькі угоди як казочки на ніч», «Як Facebook звітує», «Мапа країн VPN» і заносили свої дані про те, скільки часу вони проводять в смартфоні, на інтерактивний плакат «Чи в тебе є залежність?».
Гості були вдячні за цікаву пізнавальну інформацію стосовно питань етики поводження в мережі Інтернет та захисту персональних даних.



 
1
Комментариев
0
Просмотров
2552
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.