ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС «МІСТО ОЧИМА МЕШКАНЦІВ-ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ»

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 25 ноября 2022 в 16:08
Покажіть нам, які місця для вас стали улюбленими, де ви знаходите затишок, а які вулички вам нагадують дім... Чим для вас є наше місто?

Покажіть нам портрети людей, які вас підтримали, покажіть дрібнички, які допомагають вам триматися і бути сильними саме в нашому місті.

Вкладіть власні сенси у тему відображення нашого з вами міста, і ми створимо теплу спільну подію — фотовиставку в стінах нашого закладу, де ми зустрінемося і познайомимося!

Нехай бібліотека буде місцем цього знайомства і початком зв'язку.

Надсилайте фото просто з телефону — світлини, які ви найперші показали своїм рідним, коли вирішили лишитися у Сумах у ці буремні часи.Вам до нас, якщо ви ніколи не брали участь у конкурсах — нехай саме цей буде для вас першим.

Надсилайте свої роботи, якщо ви професіонал у фотомистецтві, чи можливо навіть тимчасово призупинили свою роботу. Беріть участь, бо в нашому місті ви обов'язково знайдете фототоваришів і поділитеся своїм талантом.

Ласкаво просимо, будемо раді бачити учасників та учасниць!
Роботи приймаються шляхом заповнення реєстраційної форми.
Для участі клікайте тут:
https://forms.gle/ScQPHqKUJYjcg6PD7

Вам необхідно буде залишити коротку інформацію про себе та завантажити файли з фотографіями у відповідному рядку реєстраційної форми.

Журі для відбору кращих світлин буде забезпечено від нашого партнера – Фототовариство "Друзі Дагера". Сумські фотографи допоможуть обрати найкращі світлини для спільної фотовиставки "Дружнє місто", яка відкриється у грудні.

Автори 5 найкращих світлин також отримають подарунки — книги за темою фотомистецтва.

Фотоконкурс та виставка відбувається в рамках проєкту #Бібліотека_з_тобою/ #library_with_you.

Фінансування здійснюється зі Стабілізаційного фонду — ініціативи для підтримки культурних та освітніх організацій, що постраждали від війни проти України.

Перший Сумський гуманітарний штаб
#бібліотека_з_тобою
#фотоконкурс
#сумська_оунб
#library_with_you
#дружнє_місто
#стабілізаційний_фонд

 
0
Комментариев
0
Просмотров
757
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.