Акція «ОКОПНІ СВІЧКИ – ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ!»

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 07 октября 2022 в 14:14
Наші захисники невпинно продовжують обороняти Україну від окупантів, а ми, українці, намагаємося бути їхньою гідною опорою та підтримкою у тилу. Сумська обласна універсальна наукова бібліотека активно долучається до підтримки наших захисників, організовуючи різні благодійні акції.

З настання холодної пори наші військові дуже потребують окопні свічки! Такі свічки допомагають захисникам освітити бліндаж або укриття, підсушити одяг, зігрітися чи приготувати їжу. Для наших воїнів це не просто свічка, це можливість мати гарячий чай або суп в обмежених окопних умовах. Наразі у бібліотеці діє довгострокова Акція «ОКОПНІ СВІЧКИ – ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ!».

В рамках цієї Акції ми збираємо матеріал необхідний для виготовлення окопних свічок: жестяні бляшанки, гофрований картон, парафін. Сумчани активно долучаються до Акції та приносять необхідні матеріали. Першу партію заготовок для окопних свічок спільними силами колективу бібліотеки та за участі студентів СумДУ було зроблено 230 штук. Виготовлені заготовки до свічок бібліотека передала Сумській благодійній організації Благодійний фонд «ТЕТЯНИ ЯГОДІНОЇ» ВІРИМО-ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ». На фінальній стадії свічки ще потребують залиття парафіном, тому колектив обласної бібліотеки зібрав благодійні кошти в сумі 4100 грн, що підуть на придбання парафіну для наших свічок.

Віримо та сподіваємося, що ці окопні свічки зігріють та врятують наших військових у холодну пору року. Для нас це не просто свічки – це символ подяки захисникам за все, що ми маємо завдяки їм!

У цей важкий та доленосний для України час ніхто не має бути байдужим, кожен повинен робити свій вклад у майбутню перемогу, адже тільки разом ми неймовірно сильні!

ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ! ВІРИМО В ЗСУ!

 
0
Комментариев
0
Просмотров
912
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.