Збори громадськості на підтримку Олега Медуниці

Блоги, Геннадій Іванущенко
09 августа 2012 в 11:43
Люди прагнуть покращення. Деякі його швидко знаходять і заспокоюються. Це ті, хто шукає блага для себе. Інші – ні. Їх відсоток сьогодні малий і пропорційний рівню нашого життя тепер. Адже сьогодні мало людей, які шукають блага для України.
До їх числа я відношу Олега Медуницю, якого знаю вже 18 років. За цей час мало б вирости численне покоління патріотів, якби при владі були такі патріоти, як Олег.
В часи політичної зневіри природно довіряти тим, кого знаєш особисто. Хто має ідею, чіткий світогляд, хто не ховався за спини інших, хто суспільним життям жив більше, ніж особистим – ніколи не стане “тушкою” в парламенті.
Медуниця представляє нову, молоду генерацію політиків, які виростають з громадянського суспільства.
Влада в Україні робить усе, щоб роздушити його паростки. Замість відкритого діалогу з людьми – примітивна імітація: збираються “громадські ради”, але жодна пропозиція громадськості не враховується, переслідується свобода слова. Знищуються базові цінності держави: мова, територіальна безпека, віра… Ви вірите, що їх захищатимуть “крепкие хозяйственники”, яких регіонали пропихають у парламент?
Але я переконаний, що майбутнє якраз за ним – громадянським суспільством. Не один раз спостерігав, як воно діє в розвинутих демократіях, де панує Закон, а не “понятія”. Бачив і середній вік, і стиль життя політиків. Вони такі, бо їх такими зробила громада. Вона їх найняла керувати своєю країною, і не більше! Вона з них і питає. А Ви спробуйте спитати з таких “наймитів”, як Янукович, Азаров, або Чмирь!
Настав час відповідальних політиків. Тих перевірених громадських активістів, яким довіряють люди.
Збори громадських організацій на підтримку Олега Медуниці відбудуться о 16-00, 10 серпня (п’ятниця) в приміщенні обласної “Просвіти” (Суми. Покровска площа, 6).
0
Комментариев
0
Просмотров
1655
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.