Весь вечір тільки про кохання...

людмила яценко
людмила яценко 18 февраля 2019 в 14:01

День святого Валентина – свято доволі розповсюджене. Його святкують майже в усіх країнах світу. 16 лютого 2019 року до святкування Дня закоханих долучилися гуртківці сумських літературних студій «Літера» та «Зажинок», відвідувачі клубу шанувальників писемної творчості «Дивослово», який діє при відділі абонементу Сумської обласної наукової бібліотеки.
На літературно-музичному святі «Я + Ти», яке проходило у святково прикрашеній актовій залі зібралися гості бібліотеки, для них звучали вірші та гуморески про кохання з творчості Григорія Єлишевича (члена Національної спілки письменників України), Віталія Меланича (керівника літературної студії «Літера»). Не залишила нікого байдужим поезія Світлани Петренко, Богдани Гусак, Ольги Суровицької, Олени Макарчук, Ірини Булахової, Зої Пігуль, Надії Фурзенко, Анни Верховцевої,Ольги Чемодурової-Алімпієвої, Тетяни Осіпенко, Лесі Миронової.
Вони говорили про кохання - неспокійне і розмірене, підступне і віддане, нерозділене і взаємне, гірке і солодке... таке різне, але вічне кохання.
Упродовж кількох годин вирувало живе спілкування, усмішки, піднесений творчий настрій, лірика і музика сплели нев'янучий вінок любові.
Незвичайно романтичну атмосферу створили пісні, на слова сумських поетів, які подарували присутнім Людмила Пастушенко, Богдана Гусак та Тетяни Черепова.
Яскравих та приємних хвилин додали звуки саксофону. Анатолій Пастушенко виконав всесвітньо відому любовну баладу англійської рок-групи «The Beatles» «Мішель».
Вже стало гарною традицією получати присутніх до «відкритого мікрофону» з метою відкривати нові літературні імена, бажаючих заявити про свою творчість було багато.
Безліч позитивних емоцій отримали гості літературно-музичного
свята.
По завершенню присутні отримали червону повітряну кульку як символ кохання та любові і фото на пам’ять.

 
7
Комментариев
0
Просмотров
1112
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.