Сумська ОУНБ до Дня скорботи і вшанування жертв війни 1941-1945 рр.

СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ
СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 26 июня 2017 в 09:54
     Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю. Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників.                                                                                          
     До дня скорботи і вшанування жертв війни, 22 червня для школярів, які відпочивають у  Державному позашкільному   оздоровчому закладі санаторного типу «Ровесник» (діти з Глухівського, Білопільського, Путивльського районів) була проведена година  пам’яті «Україна в полум’ї  війни: звитяга та жертовність заради Великої Перемоги".   

     Присутні   прослухали розповідь про героїчні події, які відбувалися на початку війни, переглянули документальну стрічку «Україна у Другій світовій війні», знамениті фотографії війни, виставку літературно-художніх творів  та публікацій з  періодичних видань  «Як довго ця війна тривала».  Школярі так зацікавилися інформацією, що і самі розповідали про те, що знають з прочитаного та від старших.
                                                       Відділ періодики
Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки


 
13
Комментариев
0
Просмотров
2178
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.