Як Чмирь, керівник місцевих регіоналів, перетворює людей у тварин

Блоги, Олег Медуниця
28 сентября 2011 в 15:46

Голові ОДА Юрію Чмирю, очевидно, сподобалося поширювати білети серед працівників органів державної влади. Лише тоді він поширював білети на футбол, а тепер партійні партії регіонів.
Всім керівникам РДА і частково міським головам дана вказівка активізувати роботу по прийому державних службовців до лав партії регіонів. Державним службовцям ввічливо натякають на необхідність написати заяву в ПР. Останній раз таке кіно крутив губернатор Щербань правда з партією ліберальною. Тоді прихильники ліберальної ідеї в майже повному складі були у струнких рядах державних службовців.
Таку примусову мобілізацію вирішено розпочати з працівників апаратів органів влади. Воно й зрозуміло - вони найближче до губернаторського тіла. В Сумській ОДА «осіннім призовом» довірено керувати помічнику голови ОДА і голові профкому.
Схоже на те, що голова Сумської ОДА сприймає своїх підлеглих як тварин в цирку, які за корми (читай зарплату) здатні виконати будь яку команду і приниження. І голові ОДА байдуже у кого які переконання. Які, за логікою губернатора, у тварин можуть бути переконання? Раз брали квитки футбольні по 5 грн. то візьмуть і партійні - ці ж даром. Що цікаво і беруть. Сподіваюсь, що не всі. Бо є  люди які розуміють - раз даси витерти об себе ноги цей процес перетвориться на вічний. Хоча де хто, як на мене, отримує від цього задоволення.

1
Комментариев
4
Просмотров
1865
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Смотрю наши госслужащие стают понемногу футбольными фанами - в эти выходные ОГА настойчиво "рекомендует" своим работникам всего за 160 грн. посетить НСК "Олимпийский".

Герман Клюєв,
заступник голови первинної партійної організації вул.Чернишевського Ковпаківської районної в м. Суми організації Партії регіонів
Цей человєчіще на сайті державного підприємства розміщує партійні новини. Красавєц.

Цікаву посилку знайшов на форумі данкора. Офіційний сайт Укрпошти: Поштовики розбудовують первинну організацію Партії регіонів http://www.sumy.ukrposhta.com/www/upost_sumy.nsf/%28documents%29/12B4113...

геніально !!!