Відповідь головному лікарю Сумської ЦРЛ Володимиру Поцелуєву стосовно «порушення його честі, гідності та ділової репутації»

Блоги, Олег Медуниця
16 декабря 2011 в 15:49

19 жовтня я оприлюднив у своєму блозі на ЖЖ та на сайті «Всі Суми» інформацію, що стосувалася закупівлі через тендер бензину для Сумської центральної районної лікарні.

Головний лікар Сумської ЦРЛ Володимир Поцелуєв відреагував на цю інформацію листом №17/466, який я нижче коментую для нього особисто та усіх, хто цікавиться тендерними закупівлями у нашому регіоні.



Доброго дня, шановний Володимире Івановичу!

Мені надзвичайно приємно, що Ви вважаєте мій особистий блог на ЖЖ «засобом масової інформації».

Тепер стосовно того, що моя попередня публікація порушує Вашу «честь, гідність та ділову репутацію». З тим, що я порушив Вашу «честь і гідність», я не погоджуюсь. А от з тим, що порушив вашу ділову репутацію, погоджуюсь і вибачаюсь.

 Причини моїх висновків наведені нижче


Тут я з Вами не погоджуюсь. Ціни «стоять» вже досить давно, і коливання відбуваються в незначних межах. Більше того, Ваші колеги – керівники бюджетних установ, цю проблему обходять просто. В угоду додають пункт про те, що ціна на пальне на даний день є такою, яка виведена на табло на заправці. Можете поцікавитися у свого колеги – депутата обласної ради Анатолія Васильєва – ректора СумДУ. Він свій транспорт взагалі заправляє імпортним пальним на «ОККО».



Тут я з вами погоджуюсь.


А тепер поясню, чому я не погоджуюся з Вашим твердженням про порушену мною Вашу «честь і гідність». Тому що, Ваше твердження, що ціни на пальне для райлікарні є ринковими не відповідає дійсності. Ціни на ринку були і є меншими ніж ті, за якими Ваша установа з червня по грудень купує пальне.

І ще одне. Ми тут тягнули з відповіддю. Все таки сподівалися отримати від вас додаткову угоду на зниження ціни. Нам надзвичайно цікаво, чому бензин А-92 коштує для Вас 10,45 грн., а не припустимо 10,10 грн., як на переважній більшості заправок міста.


 

Тепер про ділову репутацію. Так, я її порушив, бо припускав, що на бензині Ви заробляєте значно більше. Вибачте. Справді, на А-76(А-80) по 10,10 грн. багато не заробиш. Хоча, обсяги – 30 тонн!

З повагою, голова Бюро аналізу політики
Олег Медуниця

 

4
Комментариев
2
Просмотров
4002
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

З приводу "відкатів" - можу вас запевнити, що за "відкати" на закупівлях ви ніколи нікого не посадите. Це абсолютно неможливо довести. Ніяк. Просто ніяк. Виключно якщо хтось із сторін зізнається сам і підставить іншого. Але позаяк подібні речі не є безневинними для обох - то такий шанс вкрай мізерний. Не знаю як там по інших речах, але уж по закупівлям, якщо все робити правильно - гарантія стовідсоткова.
А щодо 10,10 за А-92. Я особисто заправляюсь на ОККО, і ціни такої не бачив досить таки давненько. Звісно, є такі "контори" як ANP або Авіс з бензинчиком "за зниженими цінами", але, не знаю як ви, а я особисто ніколи б в житті не залив в свою машину "варєва", яке пропонується там під видом бензину.

Чьотко! а ділова репутація таки справді хромає)))