Бензин для Сумської райлікарні

Блоги, Олег Медуниця
19 октября 2011 в 16:11
Тут останній раз я писав про бензин, куплений Сумським автогосподарством УМВС України в Сумській області. Ціни там завищені. Злі язики тепер мене дорікають упередженістю у ставленні до міліції. І дарма. Сьогодні я пишу про те, як і за скільки купив пальне головний лікар Сумської райлікарні Поцєлуєв В.І., він же депутат обласної ради від партії "Батьківщина". Сподіваюся, мене не будуть звинувачувати у відсутності симпатій до опозиції, - істина дорожче. Тим більше, як мені розповіли місцеві політологи, раніше Поцелуєв був членом Комуністичної партії робітників і селян (КПРС). Була така "палена контора" за часів Кучми. За  активність у цій партії він, нібито, і отримав вищезазначену посаду.
Тепер про бензин. Ми взагалі скоро напишемо окремий матеріал, який буде називатися "Почім бензин для бюджетних установ". А тепер про сумську райлікарню. У важких муках нам нарешті вдалося дізнатися, скільки коштує літра бензину для платників податків Сумського району. Документи тут. Вони спочатку шокують дешевизною. Та не поспішайте з висновками. "Сноску" бачите? Без ПДВ. Додайте ПДВ. І А-95 буде коштувати 12 грн., А-92 - 11,70 грн., А-80 - 11,30 грн., дизпаливо 11,50 грн. Рекорд автогосподарства обласної міліції побито!
Слід зазначити, що громадянин Поцелуєв усілякими правдами і неправдами ухилявся від співпраці зі слідством. На наші запити не відповідав, або відповідав віддписками (всі вони є в його особистій справі). Долучили прокуратуру. Подіяло.
Особливо яскравим є епізод, коли отримавши наш запит, Поцелуєв відповів з порушенням термінів. Експерти Бюро аналізу політики виявили, що від райлікарні до пошти він мандрував 21!!!! календарний день. Повторюю, все є у особистій справі і ми готові її передати сумській міліції на "блюдєчкє с голубой кайомочкой". Хай органи з`ясують по якому праву він купив бензин за ціною 11,70 грн., якщо міліція спромоглася лише по 11,25. Нехай віддасть здачу!
До речі, бензин бютівський депутат купив у ТОВ "Техойл". Ця контора виграла тендер на постачання бензину Нацбанку України, там ціна А-95 всього 11 гривень, так навскидку (бо за документами бензин "змішали" з дизпаливом). Не зразок, звичайно, доброчесності, але краще так.
Висновок: бюджет переплачує у результаті такого тендеру тисяч так 170(!) - 15 відсотків, плюс обналічка.
1
Комментариев
0
Просмотров
1757
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.