Тростянецький гамбіт

Блоги, Олег Медуниця
27 декабря 2011 в 23:01
27 грудня відбулася непересічна подія. Цитую новини: «На очередной сессии Тростянецкого районного совета его председателем был избран член ВО «Батьківщина» Эдуард Холодов, ранее занимавший должность заместителя председателя. За г-на Холодова проголосовали фракции ВО «Батьківщина», «Фронта змін» и ряд других депутатов. На сессии присутствовал губернатор и глава областной организации Партии регионов Юрий Чмырь».

Утім, Юрій Чмирь «приболтав» Эдуарда Холодова і останній відмовився від посади голови районної ради. Спочатку стандартний прийом: «Вступай до Партії районів». Але тепер бютівець «не той», «голим понтом» не візьмеш.

Потім Юрій Павлович пояснив популярно Холодову, які можуть бути проблеми у нього, якщо він залишиться на посаді. Принагідно Чмирь пояснив Холодову про його особисті вигоди, якщо він відмовиться від посади. Інтереси Тростянецького району також було обговорено і узгоджено.

Член ВО «Батьківщина» Едуард Холодов прийняв «мудре рішення» і відмовився від посади, яку щойно отримав від громади Тростянеччини.

На моє запитання: чому? Холодов відповів, що вони з Чмирем домовилися. Юрій Павлович ОБІЦЯЄ звільнити одіозних регоіналів (керівників Тростянецької РДА Олексія Новохатського та Юрія Слабоспицького) їхніх посад, натомість Холодов пообіцяє піти з посади голови Тростянецької райради.

Щасливий Юрій Павлович, спалюючи казенний бензин, на казенній тачці, у власний робочий час (сплачений платниками податків), який би міг приділити втіленню в життя Стратегії-2015, вирішивши у Тростянцці «розборки політичні», повернувся до Сум.

Єдуард Вікторович – щасливий, з гарантованою посадою заступника голови районної ради, з перспективою позбутися двох регіональних опонентів залишився у Тростянці.

Прекрасно. Ще зранку у Чмиря були проблеми з вертикаллю, що захиталася, а у Холодова проблема, що робити тепер, коли попав у вертикаль?

А ввечері обидва щасливі.

Питання? А як почуваються депутати районної ради, які проголосували за опозиційного кандидата? Зокрема депутати з Фронту змін? Вони за нього проголосували, а він домовився з Чмирем. Красавчик!

Давно один із колишніх членів ВО «Батьківщина» нардеп Іван Сидельник пішов із фракції, «керуючись» інтересами України. Його однопартійці Тростянецького масштабу домовились з регіоналами за подібним принципом. А ви не вбачаєте подібності ситуації?
-5
Комментариев
0
Просмотров
2854
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.