Третя хвиля кризи Азарова

Блоги, Олег Медуниця
27 апреля 2011 в 15:49
Про те, як Азаров кожен рік свого перебування при владі називає найтяжчим, я вже писав. Сьогоднішні рейтинги влади не дають підстав почуватися спокійно очільнику українського уряду.
Спочатку Джорж Сорос  (за даними деяких членів ПР, фінансист майбутньої революції в Україні), в одному зі своїх коментарів заявив про прихід другої хвилі кризи. На диво цю тезу швидко і радісно підхопили провладні політологи.
Оскільки наполеглива і самовіддана робота урядовців не призводить до покращення життя вже сьогодні, а списувати все на попередників вже ніби і язик болить, в уряді винайшли нову страшилку. Називається вона друга хвиля світової кризи лютує в Україні.  Те що вона вже прийшла озвучив особисто Азаров. Звичайно уряд тут ні до чого. З того, що я читав у Інтернеті складається враження, що проявляється вона виключно в Україні. Наступного разу  свою безпорадність уряд Азарова напевно пояснить проявом третьої хвилі світової економічної кризи.
-3
Комментариев
12
Просмотров
1807
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Так о "зрадныках" не в этой ветке, господа. Медуница вас может по ссылочке отослать, а можете и сами найти

медуница, а что действительно со "зрадныками" и кабинетом? чем все закончилось? Минаев выгнал Ещенко или как?

Криза у головах, пан Медуниця! Азаров не подобається - Тимошенко була кращою?! От і раптом позивається до «РосУкрЕнерго» за звинуваченням у створенні газових проблем. Позов до суду США, хоча ми (Ю.В. у тому числі) маємо Конституцію та власні судові можливості. Ю.В., схоже, немає різниці з чого робити піар, бо вибори-вибори, влада-сир!!! Заради повернення до влади все прйнятне, тому на segodnya.ua буквально наступне: «Тимошенко посетила Генпрокуратуру с ходатайством разрешить ей поездку в Сумскую область для встречи с жителями». Мовляв би жителі одного з районів Сумщини звернулися безпосередньо до екс-прем’єрки по допомогу, тому що "в районі склалася вкрай важка критична ситуація з мед забезпеченням і «люди просили»!!!, щоб Тимошенко «сама до них приїхала та допомогла»!!!
Важко жити Ю.В. у часи відсутності можливостей спікулювати машинами швидкої допомоги, до салонів яких носилки не пролазять. Хто зараз повірить у те, що люди самі, а не за «поданням» місцевих політиків, звернулися по допомогу саме до людини, яка знаходиться поза владними повноваженнями?! Виправдати цей відверто штучний інтерес до Сумської медицини можна тільки поганим самопочуттям Ю.В. та бажанням лікуватися саме на Сумщині. Тоді ласкаво просимо, бо у нас в області йде не декларативне, а практичне втілення планів по покращанню меддопомоги. Щоб не використовувала ЮВТ для вічного піару, але новий губернатор пообіцяв та відкрив такий медичний центр, якого ще не було (Сумський міський діагностичний - такий собі філіал комунального поліклінічного відділення), відбудував психіатричну лікарню (в облцентрі, пане Медуниця - ні в Уллянівці або Жовтневому) - завдання, яке не в змозі була подолати жодна попередня каденція влади (Ваша також). Більше того, вже пообіцяли добудовувати й другу чергу психоневрологічного диспансеру, корпус у В-Писарівської ЦРЛ та великий корпус Конотопського пологового будинку. Відомо, що доведуть до ладу довгобуд одного з корпусів Охтирської ЦРЛ. Там, кажуть, навіть небіжчиків ніде було покласти, а тепер і ця проблема буде знята – патанатомію облаштують.
Тому повертаюсь до версії, що Сумщина була обрана Юлєю не випадково, бо робити власний піар на надбаннях інших – стандартний Юлін хід. Неприємно та образливо, коли відверті політикани та демагоги сприймають людей, наче лохів. Хоча, це може бути формою хвороби. Як і Ваше бажання постійно чиплятися до тих, хто зараз чинить владу та хто має інші, ніж у Вас, погляди. Але Вам добре - Вам і дома є куди звернутися по меддопомогу, а от Юлію Володимирівну запрошуємо! У нас, як у державі, поки що не ідеально, але Вас підлікувати зможемо якісно. Не сумнівайтеся.

Дякую за інформацію!

Будь ласка! Завжди до Ваших послуг

МОЛОДЧАГА! Сказал как есть.
Юльку - на излечение в Высокое!
Там ей помогут!

Цитата:
Будеш готувати його в нардепи-мажоритарщики

Ну не идиот!!! Ты еще Медуницу до Минаева усынови!!!

Смесь бульдога с носорогом!

Задобали спамеры....

разве Медуница не был соратником Минаева по Ночному дозору в 2006? и разве не он помогал ему в 2010? И сейчас кто советник Минаева - не Медуница ли? Smile))

Медунице, що там зі "зардниками" мера? Чим все закінчилось? Тобі кабінет дали, нє? І шо ти радиш меру Мінаєву, який продався ригіаналам з потрохами? Будеш готувати його в нардепи-мажоритарщики, бо в ПР свого прохідного кандидата нема, а бютівця, хоч і це старий пердун Волков, - пускати Чмирю ніззя? Знову будеш ти, Медунице, ліпити пропойці Мінаєву образ опозиціонера-націоналіста чи як? Smile)))

Конвекторній політолог... =P~
Дує і дує бульби, несе й несе пургу, але повітря навколо Олега від того лише погіршується...
Старанність - не завжди ознака розуму.