«Сумижитло» підписало собі смертний вирок

Блоги, Олег Медуниця
24 января 2013 в 18:21
Під час передвиборчої кампанії мешканці міста багато нарікали на роботу «мінаєвського жеку». Сумчани платять, а кошти йдуть невідомо куди. Як народний депутат відповідно до ЗУ «Про статус народного депутата України» звернувся до директора «Сумижитла» з вимогою надати копії угод про висвітлення своєї діяльності та про надання їм юридичних послуг. Вважаю, що всі городяни мають право знати, куди витрачаються їх кошти. Сьогодні отримав відповідь. Вони просто насміхаються. Кажуть, що комерційна таємниця, при цьому посилаються на ЗУ «Про доступ до публічної інформацію».

Таким чином, ще раз підтверджено, що «Сумижульйо» краде гроші городян. Тепер це справа принципова, або ці жуліки публікують на сайті мерії всі свої витрати до кожної копійки з іменами підрядних організацій, або я зроблю все, щоб ця структура була ліквідована.

До речі, Геннадію Михайловичу, якщо Ви не зробите нічого, щоби найближчим часом уся ця інформація про «Сумижулью» стала відкритою, вважатиму Вас одним із акціонерів цієї чудної конторкі, який також у «тємє дєрібана».

P.S. Навіть відповідь Козьменка викликала у мене менший гнів. Про це буде далі.



0
Комментариев
0
Просмотров
1248
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.