Шулерство ТВК під патронатом міського голови

Блоги, Олег Медуниця
29 июля 2013 в 11:46
У Сумській міській виборчій комісії бардак. Не рахуються ані з законами, ані зі здоровим глуздом. Минулого тижня вирішив сам пересвідчитися, що там відбувається.

Відправив їм офіційного листа з проханням повідомити про дату засідання комісії, де розглядатиметься питання набуття Олександром Байдаком статусу депутата міської ради. Комісія вирішила попартизанить і народного депутата на свої засідання не пускать.
Вельмишановні панове на чолі з Бобирєвою Л.Г. офіційно мені відповіли, що повідомлятимуть про засідання лише членів комісії. А депутатам та журналістам зась!



Отака відповідь на додачу до проведення засідань комісії без кворуму, фальшивих протоколів заднім числом із нелегітимними рішеннями тощо.

Ось вам і публічність, і відкритість, і європейські цінності - все в одному! Я десь таке вже бачив. Дуже подібно поводило себе «Сумижульйо», відписуючись нам про те, що їхні витрати – це комерційна таємниця. До речі, саме юристи, які обслуговували це КП, представляли інтереси партії «Рідне місто»  в судовому засіданні проти Олександра Байдака.
Стиль роботи Мінаєва вгадується. Я вважаю таку політику як мінімум перешкоджанням діяльності народного депутата.

Щось наші чиновники загороджуються від публічного контролю - то тайно збирається бюджетний комітет ВР, то так само тайно міська виборча комісія.

Раджу комісії замість того, щоб займатися жульнічеством, спробувати працювати відповідно до Законів України, бо хто-хто, а виборча комісія просто зобов’язана бути максимально відкритим і чесним органом. А Геннадію Мінаєву раджу згадати ті демократичні принципи, на хвилі яких він прийшов до влади, і не уподібнюватися до римського імператора Калігули.
0
Комментариев
0
Просмотров
1676
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.