Ось тобі й рівний доступ

Блоги, Олег Медуниця
29 сентября 2012 в 12:00
Згідно Закону "Про вибори народних депутатів" виборчий процес здійснюється  на засадах свободи передвиборної агітації, рівного доступу всіх кандидатів у депутати і партій - суб'єктів виборчого процесу до засобів масової інформації незалежно від їх форми власності.
Ще 23 серпня ми уклали угоду про розміщення матеріалів передвиборчої агітації з газетою "Ваш шанс". В наступному номері я хотів на правах політичної реклами опублікувати матеріал. Однак нам повідомили, що газета "Ваш шанс" друкує будь-які політичні матеріали лише з 16-ї сторінки. І ні за які гроші до кінця виборів на іншій сторінці для нас площу надати не можуть.  А на наступний номер навіть 16-17 сторінки  вже зайняті.
Зрадив своїм принципам і вирішив купити газету "Ваш шанс".
На третій сторінці явна джинса під заголовками "Тимошенко – агент ФСБ?" та "УДАР скатывается к национализму". На дев'ятій – невелика політреклама кандидата від УДАРУ Олександра Сугоняко. На дванадцятій – "Земельный конфликт глазами Валентины Маркевич". На чотирнадцятій "Александр Перчаков. Кандидат в народные депутаты Украины по округу №157 (г. Сумы).
Натомість мене відправляють друкуватися в другій частині газети.
0
Комментариев
0
Просмотров
1370
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.