Мої коментарі до "унилого кіна" першої особи області на першому національному

Блоги, Олег Медуниця
09 февраля 2012 в 18:14
Останнім часом легальні, підпільні та напівпідпільні піарники голови Сумської ОДА "совають" по форумам та фейсбукам дві тіпа продуктивні для регіону теми.
Тема перша, в різних варіантах вона виглядає так: Чмырь добился презентации Сумщины в Страсбурге або так: Ми - перші! Сумщину запросили до Ради Європи.
Дана публікація присвячена буцімто фундаментальному кроку влади по пошуку інвестицій. Тема детально розвінчана та грамотно абсурдована Олександром Хоруженком в його останньому матеріалі.
Тому наш справедливий гнів на неї не поширюється. Тема друга виглядає так: "Юрий Павлович на ПЕРШОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ!", або так:"Про головне - Юрій Павлович Чмирь". Суть її про те як Голова ОДА виступив на першому національному.
Людям з жадобою інформації і міцною психікою можна заходити сюди: http://1tv.com.ua/uk/video/program/progolovne/2012/02/02/4218
Додивившись до кінця цей "безумовно цікавий", для мільйонів телеглядачів першого національного, репортаж і, усвідомивши кількість кешу відсипаного столичним телевізійникам, ми вирішили прокоментувати ті епізоди ефіру де голова ОДА безсовісно бре... вибачте перебільшував. Пішло часу день робочий, але воно того варте.
Сорі сюди відео не зміг так завантажити.
0
Комментариев
2
Просмотров
2277
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

О том, что происходит в области, нужно говорить на всю страну. А то привыкли область считать отсталой. И по-моему, таким, как автор этого блога, выгодно, чтобы так все и думали. А губернатор работает и поднимает область, плюс заявляет про успехи области на всю страну!

Мені вигідно щоб про наш регіон знали, і його поважали, за викокваліфіковані кадри, що тут працюють, за людей що працею прославляють свій край.
І дуже не хочеться щоб Сумську область ототожнювали з її керівником який на всю країну на першому національному удаване видає за дійсне.