Голова ОДА поводить себе просто неетично і нагло

Блоги, Олег Медуниця
06 сентября 2011 в 14:31


Щойно на сайті обласної організації партії регіонів з`явилася публікація, де Юрій Чмирь вивів нову формулу розвитку області 5*5. Перша 5 – це п’ять років правління Януковича ( спаси Господи нас від цього) і впровадження його реформ. Інша п’ятірка – це п’яте місце в загальнонаціональному рейтингу від журналу «Коментарі». Публікація містить пряму мову Юрія Чмиря.


Тобто, тепер остаточно губернаторською думкою і погоджувальним словом, рейтинг від «Коментарів» є кошерним і канонічним одночасно, тобто дозволеним до вживання у інформаційному середовищі Сумської області.
Нагадаю, що раніше, коли голова Сумської ОДА у аналогічному рейтингу, цього ж видання був на останньому, цей рейтинг дозволялося називати лише  проплачений бензиновими монстрами і необєктивним з боку деяких ЗМІ. Картина маслом. З нетерпінням чекаю вечірніх новин на різних каналах кретиноскопу.

-1
Комментариев
1
Просмотров
2055
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Ерундовая манипуляция, но сработает! Однако "сработает" она только там, где кретиноскоп является авторитетным и, главное, безальтернативным источником информации. То есть - в ядре ПР-электората. Поэтому вечерние новости рулят)))
На критически мыслящих людей их пропаганда давно не ориентирована - достаточно беглого взгляда на содержание и стилистику их посылов, где бы те ни транслировались.