Чмирь, Українська Правда і Ольга Петрівна Гінзбург

Блоги, Олег Медуниця
15 марта 2011 в 00:50
На сайті Української правди я побачив знайоме обличчя.
Головна сторінка мала такий вигляд:


Перша думка – невже все так погано?  Задоволення недешеве. Замовити рекламу про себе улюбленого коштує на УП від 1000 у.о. за день. Підозри підтвердилися, коли прочитав звіт про сьогоднішню прес-конференцію губернатора. Він пояснював власні рейтинги.
Більшим дивом для мене було прочитати те, за що заплатив гроші сумський очільник. А заплатив він за те, щоб читачі «УП» (які сьогодні були вражені топовою статтею про підпільний тютюновий бізнес партії регіонів) дізналися про факт зустрічі голови ОДА з Асоціацією молодих медиків області. Посилання з «Української правди» перекидало нас на сайт обласної партії регіонів, який детально описав вищезгадану подію.
Напружившись, я дочитав до кінця і зрозумів ось що:
1.       Чмирь зустрівся з асоціацією молодих медиків.
2.       Асоціацію створили 4 березня, і одразу попали поле зору влади (читай створили на замовлення).
3.       Молоді медики її створили щоб «обращаться» з владою.
4.       Губернатор допоможе їм працевлаштуватися.
5.       Зустріч проходила в конференцзалі  діагностичного центру – це напевно єдине, що працює на новобудові.
Що я не зрозумів? Для чого про це  знати читачам «УП»? Чи може це бути їм цікаво хоча б гіпотетично?
Тепер про Ольгу Петрівну Гінзбург. Була в Сумах. Провела колегію. Дала пресконференцію.
Обласна влада так її чекала, що поспіхом прийняла на сесії обласної ради програму «Забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду в Державному архіві Сумської області на 2011-2014 роки». Довшої назви важко було б і придумати. Довше лише: «Про Обласну програму взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства на 2011 рік». Але цю тему обнімати і плакати будемо окремо. «Проффесіонали» так квапилися, що загубили 10 млн. грн. Так, так!  На одній сторінці загальна вартість програми 11 млн. 250 тис. грн. на іншій 1 млн. 250 тис. грн. Потім знову 11 млн. 250 тис. грн.
Я вже не кажу, що видатки на цю програму непередбачені в бюджеті області взагалі. Хоча джерело фінансування вказано чітко – обласний бюджет. У 2011 році програма передбачає виділення 2,4 млн. грн, але в  обласному бюджеті – 0 грн. Хоча зміни до нього приймалися на тій же сесії.
Очевидно, що цю папірчину (програму) і показали Ользі Петрівні. Вона так розчулилася, що пояснювала 10 хвилин звільнення Геннадія Іванущенка. Гінзбург: «…Пропало 648 дел, они так и не найдены. В архиве нет ни ремонта, ни сигнализации, ни охраны.» Я подумав, що журналіст щось наплутав.Та ні, інше джерело підтвердило її слова.
Правди в словах Ольги Петрівни, як в підручнику «Історії КПСС». Це неспростовно довів і сам колишній директор архіву. Брехня вона і в Африці брехня.  Сайт Українська Правда відкривається і звідти. Та на відміну від Юрія Чмиря Геннадій Іванущенко там власні матеріали не проплачує.
3
Комментариев
4
Просмотров
5824
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Медуница, как всегда жжет.
чмырь тупое чмо.
ни креатива, ни понимания, ни понятий

На сайті @Всі Суми@ я побачив знайоме до болі обличчя///
Подумалося: халява - вона і в Сумах халява.
А ще як взяти до уваги, що демократії для цього обличчя - повнії штани, так і взагалі кльово - пиши що хочеш, коли хочеш, на кого хочеш...
Такі от діла, які не пропадають зря.
Але й нікому не потрібні.

Висновок - Медуна на полицю в архів!)))

Повністю з Вами згоден, пане Медуниця! Повністю!!! Проплачувати про себе - це огидно. Інша справа - задарма. Я, навіть, знаю приклади, коли певні покидьки зявлялися на телеекрані однієї з місцевих телекомпаній, яка поливала їх брудом під час студентської революції. Погодьтесь, дивно, коли спочатку людина пікетує ТРК, а потім неодноразово з'являється туди на телеефіри. До речі, щодо "задарма", то тут також існують певні запитання. Адже ця огидна телерадіокомпанія (логотип якої нагадує дупу) "задарма" навіть сюжети про інвалідів та ветеранів не робить. Не говорячи вже про прямі ефіри з власниками позашляховиків. А з рештою, я цілком з Вами погоджуюся, пане В'ячеславе. Сволота, вона і є сволота - при владі чи "екс".

(ім'я героя та назва ТРК - завуальовані Smile)) )