Алкогольне братерство перемогло здоровий глузд. Суддя Миропольський може далі пити під час засідань

sumyinlegem sumyinlegem
sumyinlegem sumyinlegem 18 сентября 2012 в 13:34
Депутати Верховної ради України вдруге відхилили рішення Вищої Ради Юстиції про звільнення судді господарського суду Сумської області Миропольського Сергія за порушення присяги.

Суддя Миропольський добре відома легендарна особистість в юридичних колах Сумщини. Це без перебільшення “визначний” правник. А визначний він тим, що вже протягом багатьох років здійснює правосуддя не виходячи з алкогольного угару. Серед юристів ходить безліч бувальщин про це. В засіданні у Миропольського буває всяке: він лається, вживає алкоголь і пропонує представникам сторін, навіть блює і витирається мантією.

Не секрет, що алкоголь є проблемою для багатьох, проте виключно прикрившись судовою мантією можна не просто не з’являтись на роботі через запой, а продовжувати пити навіть під час рботи.

А що ж наші депутати? Коли питання про звільнення судді Миропольського було підтримано суддями всіх рівнів та вирішено у Вищій Раді Юстиції колегіальному органі відповідальному за формування високопрофесійного суддівського корпусу, куди входять представники Президента, Верховної Ради, суддів,  прокуратури депутати відхилили постанову про його звільнення, пославшись на необхідність надати судді можливість захиститись в суді адміністративної юрисдикці.

А наступного разу після того, як суддя скористався правом на оскарження і до речі не припинив пити, 18 вересня 2012 року не підтримали пропозицію про звільнення алкосудді просто так.

Особливо відзначились депутати Яворівський та Сідельник. Та і непорушна більшість показала на чиєму вона боці.

Депутатам Верховної Ради Будьмо! Будьмо! Будьмо!

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1957
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.