Пластичні та реконструктивні операції в місті Суми стають надзвичайно доступними

Міський судинний центр
08 декабря 2021 в 12:03
Суми є прогресивним містом, що швидко розвивається . У таких умовах важливо рухатись у сучасних напрямах. Одним з найперспективніших  шляхів розвитку є область медицини, де щоденно з`являються нові методи вирішення найскладніших питань реконструктивних, косметичних, відновлювальних оперативних втручань. Одним з провідних центрів міста, що займається даною категорією пацієнтів,  є міський судинний центр.

Коли йдеться мова про відновлювальні операції,  завжди перше, що спадає на думку, – це дороговизна. Коли в усьому світі це вважається за норму – наші люди вимушені звикати до незручностей, ховаючи свої недоліки від оточуючих. Насправді є безліч варіантів для покращення. Спектр надання медичної допомоги в місті Суми коливається від атравматичних міні-інвазивних втручань до великих реконструктивних операцій.

Лікарі відділення щоденно проводять операції, що потребують турботливого ставлення до тканин та прискіпливого відношення до деталей. У таких умовах формується оперативна техніка, що називається атравматичною.  Вона потребує мінімальних втручань при максимально допустимому результаті.

Пластичні операції  включають в себе видалення рубців будь-якої локалізації, що викликають естетичний  дискомфорт  або порушують функцію (контрактури); відновлення передньої черевної стінки після оперативних втручань (кесарський розтин, відкриті операції на черевній порожнині, інші); видалення надлишку шкіри після схуднення будь-якої локалізації; виправлення вікових змін.

Однак найважливішим для життя є стани, при яких відбувається порушення магістрального кровообігу периферичних судин. Це стани, що напряму загрожують життю пацієнтів. Різновид оперативних втручань, що проводиться на місці, вражає. Тут і реконструктивні операції на артеріях верхніх  та нижніх кінцівок  при гострому та хронічному порушенню кровообігу (тромбози, атеросклероз, синдром стиснення, хвороба Рейно, Бюргера, ерозивні кровотечі, травми магістральних судин). Також - операції на венозній системі (тромбофлебіти, флебіти, кровотечі, виразки при хронічній венозній недостатності). 

За рахунок наявності в команді спеціалістів хірургічного, судинного та пластичного напрямків  можливі симультанні операції (що поєднують в собі операції на різних ділянках тіла, при різних патологіях, але за однієї анестезії).

Контакти:
веб-сайт  http://www.hirurg.sumy.ua/ob-otdelenii.html
Завідувач відділенням Стовбир О.А. 096-385-19-02
Судинний хірург Керей Д.М.  095-524-97-72
Хірург Сердюк Я.В.  050-013-43-38


R

0
Комментариев
0
Просмотров
708
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.