Оптика 1.0, Центр Зору в Сумах впроваджує інноваційні методики сучасної офтальмології

Оптика 1.0, центр зрения
07 апреля 2021 в 09:24
Оптика 1.0, Центр Зору працює у Сумах з 1997 року. В арсеналі колективу: цінний досвід у наданні висококваліфікованої офтальмологічної допомоги, визнання колег та вдячні відгуки пацієнтів. Успішна практика стала гарним підґрунтям для освоєння нових напрямків офтальмохірургії. Вже майже рік працює відділення мікрохірургії ока, де на найсучаснішому рівні проводяться операції з видалення катаракти з імплантацією всіх видів штучних кришталиків, хірургія глаукоми, пластична хірургія та інше.

Провідний офтальмохірург закладу Віктор Красуцький відзначає, що у Центрі відкривається новий напрямок – рефракційна хірургія. Для його забезпечення збудовано новий операційний блок, де враховані всі сучасні вимоги для виконання рефракційних операцій: позитивний тиск усередині операційної, досконала система вентиляції з гепафільтрами високого ступеню очищення з регулятором рівня температури та вологості повітря. Нова операційна обладнана ексімерним лазером всесвітньо відомої компанії Алкон (США) та мікрокератомом Moria-3E (Франція). Тобто, створені чудові фахові умови для виконання всіх видів ексімер-лазерних операцій: PRK, LASIK, LASEK, PTK, Epi-LASIK та багатьох їхніх сучасних оптимізованих та кастамізованих різновидів.



Віктор Йосипович розповідає про переваги нового напрямку: «Рефракційна хірургія включає декілька видів оперативних втручань. Найбільш частий та відомий – це ексімер-лазерна хірургія, яка дає можливість виправити помилки рефракції пацієнта – вади оптичної системи ока (короткозорість, далекозорість, астигматизм). У ході таких операцій за допомогою ексімерного лазера змінюється профіль рогівки з тим, щоб сфокусувати зображення на центральну ділянку сітківки і, таким чином, – отримати високу якість зору».

Варто підкреслити, що операції такого високого професійного рівня будуть уперше проводитися у Сумах.

Віктор Красуцький додає, що також новинкою сумської офтальмології стане й імплантація факічних лінз у середину ока, безпосередньо на свій нативний кришталик. Він говорить: «Дана операція дає можливість виправити існуючі дефекти оптичної системи ока, а результат зберігається до кінця життя людини». Окрім того, буде запропоновано ще один новий вид операцій – імплантацію у середину ока лінз AddOn. Вони додатково імплантуються в око, де раніше вже була видалена катаракта та імплантовано штучний кришталик! Їх імплантація може виправити помилки у розрахунках рефракції і більше того: у пацієнта з’являється можливість мати мультифокальну корекцію на місці раніше імплантованих монофокальних лінз. Всі ці операції вважаються «найвищим пілотажем» в рефракційній офтальмохірургії.

Офтальмологи Оптика 1.0, Центр Зору готові на високому професійному рівні вирішити проблеми із зором і у дорослих, і у дітей! Вони знайдуть індивідуальне рішення для лікування будь-якого захворювання, незалежно від його виду та складності.

Оптика 1.0, Центр Зору надає широкий спектр офтальмологічної допомоги:

- Повна діагностика органів зору, яка здійснюється на сучасному обладнанні;
- Катарактальна хірургія;
- Рефраційна хірургія, включаючи ексімер-лазерну корекцію зору;
- Хірургія глаукоми;
- Лікування захворювань сітківки;
- Лікування дитячих офтальмологічних патологій;
- Підбір окулярів та контактних лінз, у тому числі нічного користування.

Адреса:
Оптика 1.0, Центр Зору, вул. Козацький вал, 2, м. Суми, контактні телефони: 099-359-35-36, 095 230-33-99.


Віктор Йосипович КРАСУЦЬКИЙ – офтальмохірург вищої категорії, кандидат медичних наук, член Американського та Європейського товариства рефракційних та катарактальних хірургів. Упродовж 20 років Віктор Йосипович практикував у першій в Києві Приватній офтальмологічній клініці, з них 15 років – на посаді головного лікаря. Згодом, упродовж 5 років обіймав посаду головного лікаря Міжнародної системи офтальмологічних клінік в Україні. З 2021 року працює провідним хірургом Центру Зору мережі Оптика 1.0 у Сумах.

R

4
Комментариев
0
Просмотров
1352
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.