Клініка Vist - ваш гід у країну краси

VIST, центр современной эстетической медицины
07 апреля 2021 в 10:12
Ін'єкції краси вже стали для нас «процедурами обідньої перерви», бо ефект від них помітний відразу, й до того ж вони не вимагають часу на реабілітацію. Все це сприяє їх популярності. Косметологічні ін'єкції допомагають позбутися ознак старіння, продовжити молодість і делікатно скоригувати естетичні недосконалості. Чому тим, хто прагне зберегти ідеальний зовнішній вигляд та піклується про своє здоров’я, варто звернутися до сумської клініки естетичної медицини Vist, нам розповіла директор центру, пластичний хірург Клавдія ВИННИЧЕНКО.

r: Які новації косметології використовують у роботі спеціалісти клініки?

Клавдія Винниченко: Багато процедур, які ми пропонуємо, допомагають зберігати більш молодий доглянутий вигляд, зокрема це стосується корекції нижньої третини обличчя: підборіддя, шиї та лінії щелепи. Для цього ми використовуємо радіохвильові технології Facetite, аналогів яким у Сумах немає. Процедура дозволяє боротися з провисанням шкіри шиї і овалу обличчя.



Результат процедури Face Tite помітний відразу після завершення сеансу: шкіра підтягується, зникають зморшки і подвійне підборіддя. Більше того, протягом 2-3 тижнів результат продовжує посилюватися, а овал обличчя стає чіткішим і молодшим із кожним днем. Залежно від того, наскільки виражена проблема, радіохвильові технології можна застосовувати у поєднанні з іншими процедурами – ліпосакцією Body tite і мікронідлінгом, і ми успішно практикуємо такий комплексний підхід.

r: Розкажіть докладніше про складові такого системного підходу.

К.В.: Сучасна ліпосакція BodyTite, яку ми використовуємо, – це інноваційна розробка, яка вперше об'єднала радіочастотну ліпосакцію з ліфтингом (підтяжкою) шкіри. Розщеплення жирових накопичень відбувається під впливом високочастотних радіохвиль. Спеціальна насадка з двома електродами (кожен інакше, ніж витвором мистецтва, не назвеш) подає RF-імпульси в зону корекції.

Через крихітний прокол перший електрод вводиться під шкіру, інший залишається на поверхні шкіри. Таким чином і забезпечується комплексний вплив: жирова клітковина розплавляється одночасно зі скороченням шкіри, що обумовлює ефект ліфтингу.

r: Мистецтво повертати людям молодість та красу розвивається надзвичайно бурхливо: певні методики та процедури з часом відходять у минуле. Тож які тенденції демонструє сучасна та прогресивна б’юті-сфера?

К.В.: Нерівності на шкірі після ліпосакції, надуті філером губи, надмірне захоплення косметичними процедурами – все це тенденції минулого. Тепер успішна пластична операція або косметична процедура має бути неочевидною і не привертати уваги. Наші пацієнти все частіше хочуть зберегти власні риси обличчя, та й просто хочуть бути самими собою, але з невеликими «поправками».



Наш центр – це синергія здоров'я та краси, ми використовуємо технології світового рівня, і найважливіше підтвердження високого професіоналізму наших фахівців і довіри до нашого центру – це прихильність наших клієнтів.

Завжди раді вам і запрошуємо до нашої клініки за адресою:

м. Суми,
вул.Пушкіна,22
Тел.:+38(050)911-27-61
https://www.vist-clinic.com.ua
Email: info@vist-clinic.com.ua


R

2
Комментариев
0
Просмотров
618
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.