Клініка Vist: про що мовчать жінки та чоловіки?

VIST, центр современной эстетической медицины
07 декабря 2021 в 15:24
Колись пластичні операції з'явилися, щоб виправляти вроджені вади та серйозні травми, але сьогодні на прийомі дедалі більше фактично здорових людей. Бажання виглядати краще цілком природнє, але між красою і здоров’ям має стояти знак рівності. Про це добре знає один із засновників сумської клініки естетичної медицини Vist Анатолій СТОЛЯРЕНКО – хірург-уролог із 40-річним стажем, який також спеціалізується на пластичній хірургії. Серед його пацієнтів тисячі людей, яким він повернув втрачене здоров’я, та сотні тих, хто став відчувати себе впевненіше через зміни у зовнішності, а їх життя розділилося на «до» та «після» не лише на звітних фотографіях. Він пояснює, якими симптомами точно нехтувати не варто, яких проблем не слід соромитись, та розповідає про вершини, яких сьогодні досягла пластична хірургія тіла.

r.: Пацієнтам, що планують візит до медзакладу, завжди хочеться заздалегідь познайомитись з лікарем, якому вони довіряють найцінніше – своє здоров’я. Чому Ви колись обрали саме цю професію?
Анатолій Столяренко:
Коли у старших класах школи прийшов час замислитись про майбутнє, я гадав, що мене не спокушає робота в кабінеті чи операційній, не дивлячись на те, що у сім’ї були медики. Я мріяв борознити морські простори і рвався вступати до морехідного училища у Кронштадті. Упевненість, у тому, що я стану хорошим лікарем, не полишала мою маму, яка працювала старшою медсестрою у дитячій міській лікарні Після закінчення 8 класу я подав документи на вступ до мореходки. Залишалося лише отримати висновок медкомісії, яку я й подався проходити до лікарні, де працювала мама. Результат передбачуваний - у мене «знайшли» гайморит, і про мрію стати морським вовком довелося забути. Пізніше мама показала мені газету з оголошенням про відкриття набору до Сумського медучилища. Мовляв, так і в армії буде простіше, і потім до медінституту можна вступити. Так я і вчинив. В армії відслужив у ВДВ. Є правило, що відмінники служби через рік можуть подавати документи до військово-медичної академії. Але мій командир був категорично проти, і папери мені не підписали. Після уважного вивчення книги тодішнього міністра охорони здоров'я Криштопа про медичні виші України я зі своєю дівчиною, яка пізніше стала мені дружиною, поїхав до Дніпропетровська, де після підготовчих курсів вступив до місцевого медінституту. Хотів бути кардіохірургом, але час та обставини змінюють наші бажання. Я асистував в операційних, набував практичних навичок, а після повернення з чергового будзагону влаштувався медбратом у Дніпропетровський урологічний центр. Згодом переїхав до Павлограду. Молодому фахівцеві з сім'єю тоді мали надати житло, але в результаті вирішення квартирного питання за участю адміністрації лікарні та партійного керівництва я її так і не отримав. Тому повернувся до Сум, де почав роботу у Центральній міській лікарні, а потім за сімейними обставинами 18 років із перервами пропрацював хірургом у Лівії, зокрема й під час воєнних дій. Там я отримав унікальний досвід багатопрофільності, оскільки медиків-фахівців не вистачало, і високий ступінь стресостійкості, тому що працювати доводилося в умовах, коли буквально над головою летіли ракети, а в операційну проривалися озброєні бойовики.

r.: Не дивно, що після побаченого у Лівії і повернення у Суми Ви вирішили відкрити саме центр естетичної медицини і працювати над створенням краси…
А.С.:
Так, на сімейній раді ми вирішили, що лікарська династія, якою ми є (моя дружина та молодша дочка також медики), просто має відкрити власну справу. Так виникла клініка естетичної медицини Vist. Оскільки мені властиво не зупинятися на досягнутому і весь час пробувати щось нове, я освоїв пластичну хірургію, якою нині займаюся на додачу до урології.



r.: Клініка відчинила двері два роки тому, але вже стала знаною в Сумах, а за плечима лікарів, що тут працюють, сотні успішних пластичних операцій та безліч переможених комплексів ваших клієнтів. Які проблеми Ви допомагаєте вирішувати?
А.С.:
Наші пацієнти – це чоловіки і жінки. Ті, хто хоче бачити своє тіло здоровим, молодим та красивим. Без зморшок та жирових відкладень. Я займаюся пластикою зовнішніх статевих органів, живота, стегон, рук, ліпосакцією. А ще допомагаю вилікувати захворювання сечостатевої системи. Часто люди навіть не знають, що їх недуги можна легко позбутися. Жінки та чоловіки роками мовчать про енурез (нетримання сечі) - мовляв, вік вже такий, пологи вплинули. Але у лікарів є можливість повернути організму втрачені можливості.

Для створення довірливих відносин я дотримуюсь індивідуального підходу, оскільки питання інтимного характеру є вкрай делікатною темою. Слід прожитих років – це не тільки зморшки на обличчі. Народження дітей, вікові зміни можуть несприятливо відбитися і на статевих органах. У цих випадках поміжною стане пластика великих та малих статевих губ та пластика піхви.

У чоловіків свої проблеми. Основним бажанням, з яким чоловіки звертаються до хірурга, є корекція розміру, об’єму або форми статевого члена. Чоловіки зазвичай хочуть, щоб у них був «довшим і товщим». Останнє побажання вирішується шляхом введення спеціальних філерів. Ефекту вистачає на 6-8 місяців. Потім процедуру потрібно буде повторити. Протипоказань до застосування препарату практично немає – філери гіпоалергенні. Є і хірургічні методи допомоги, які дають постійний результат, але потребують часу на відновлення після операційного втручання.

r.: З якими ще негараздами звертаються до Вас пацієнти?
А.С.:
Часта причина звернень - побажання прибрати шкірний фартух, який виникає  в результаті різкого схуднення, коли шкіра не встигає стягнутися або якщо вага була настільки великою, що відновитися самостійно у шкіри немає шансів. Можемо допомогти прибрати не лише зайву шкіру, а й жир. У нас застосовується безопераційний метод ліпосакції, який дозволяє прибрати жирові відкладення в районі колін, передпліччя, на талії та спині. Сама процедура триває 3-4 години. Жир забирається спеціальним електровідсмоктувачем, який вводиться через маленький прокол на шкірі. І. коли в результаті прикладених зусиль починає вимальовуватись струнка фігура, ідеальні пропорції тіла, повертається те, чим людину обдарувала природа, відчуваєш себе скульптором. Радієш разом з пацієнтами, якість життя яких поліпшиться у результаті проведення процедури. Тож запрошуємо на консультацію до наших лікарів, і ви здивуєтесь, як просто позбавитись проблем, що турбували вас роками.

м. Суми,
вул. Пушкіна, 22
Тел.:+38(050)911-27-61
vist-clinic.com.ua
Email: info@vist-clinic.com.ua


R

0
Комментариев
0
Просмотров
443
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.